Libnet.ro
UNICEF

19:45

LIVE Moment de reculegere la Universitate, la 22.30, in memoria victimelor incendiului

Antena3 Antena3,
LIVE Moment de reculegere la Universitate, la 22.30, in memoria victimelor incendiului

Manifestantii s-au intors, vineri, in Piata Universitatii din Bucuresti, pentru a patra seara de proteste. continuă pe Antena3

Clopotele bisericilor din Capitala bat la ora 22.30 pentru victimele din Colectiv

Clopotele de la Patriarhia Romana si de la toate bisericile din Capitala bat, vineri seara, la ora 22. 30, in memoria celor 32 de tineri morti in urma cu o saptamana in incendiul din clubul Colectiv.

FOTOGALERIE: Protest in memoria victimelor de la clubul Colectiv

Aproape 25. 000 de oameni au participat marti seara la un protest in memoria victimelor de la clubul Colectiv. Mitingul, care a pornit de la un apel pe Facebook pentru demisia primarului Sectorului 4, s-a transformat intr-unul impotriva Guvernului.

VIDEO. Trupa Taxi a lansat o melodie in memoria victimelor incendiului din clubul Colectiv

Trupa Taxi a lansat, luni, o melodie in memoria victimelor incendiului izbucnit, vineri, in clubul Colectiv din Bucuresti. Intitulata Ce faceti?, melodia este insotita de o imagine neagra, in semn de doliu pentru cele 32 de persoane decedate.

Mars al tacerii la Alba Iulia in memoria victimelor din clubul Colectiv

Cateva sute de persoane au participat marti seara, la Alba Iulia, la un mars al tacerii in memoria tinerilor morti in incendiul din clubul Colectiv din Bucuresti. Initiativa a apartinut Asociatiei Studentilor Crestini Ortodocsi Romani ASCOR) Filiala Alba Iulia.

Slujba oficiata de Patriarhul Daniel, la Catedrala Patriarhala, in memoria victimelor de la Clubul Colectiv

Preafericitul Patriarh Daniel a oficiat marti, in Catedrala Patriarhala, o slujba de pomenire a victimelor incendiului de la Clubul Colectiv, anunta agentia de stiri Bisericii Ortodoxe, Basilica, pe site-ul sau.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2392 seconds )