Libnet.ro
UNICEF

19:31

LIVE Simona Halep contra Svetlana Kuznetsova (joi, dupa 7:00)

Online Sport Online Sport,
LIVE Simona Halep contra Svetlana Kuznetsova (joi, dupa 7:00)

Simona Halep o intalneste, joi dupa ora 7 a diminetii, pe rusoaica Svetlana Kuznetsova in semifinalele turneului de la Sydney. continuă pe Online Sport

LIVE Simona Halep contra Karolina Pliskova, miercuri dimineata, in sferturi la Sydney (7:00)

Simona Halep a trecut cu bine de primul meci al anului si, miercuri dimineata, o intalneste pe Karolina Pliskova pentru un loc in semifinalele turneului de la Sydney.

LIVE Simona Halep-Caroline Garcia in turul 2 la Sydney (marti, dupa ora 9:00)

Simona Halep debuteaza in 2016 direct in turul 2 la Sydney, turneu unde jucatoare noastra face figura de principala favorita.

Simona Halep contra Karolina Pliskova, miercuri dimineata, in sferturi la Sydney

Simona Halep a trecut cu bine de primul meci al anului si, miercuri dimineata, o intalneste pe Karolina Pliskova pentru un loc in semifinalele turneului de la Sydney.

Simona Halep o invinge pe Caroline Garcia in turul 2 la Sydney

Simona Halep a debutat in 2016 direct in turul 2 la Sydney, turneu unde jucatoare noastra face figura de principala favorita.

Simona Halep, victorie in fata Karolinei Pliskova in sferturi la Sydney

Simona Halep a trecut cu bine de primul meci al anului si, miercuri dimineata, a intalnit-ope Karolina Pliskova pentru un loc in semifinalele turneului de la Sydney.

Simona Halep despre disputa cu Svetlana Kuznetsova: Imi place sa joc impotriva ei

Calificata in careul de asi la Sydney, Simona Halep a declarat ca o cunoaste bine pe Svetlana Kuznetsova, adversara pe care o va intalni joi in semifinale.

VIDEO WTA Sydney: Simona Halep - Karolina Pliskova 6-4, 7-5/ In semifinale, dupa un meci de lupta - Spiridusul Simona

In fata unui adversar net superior la capitolul forta, Simona Halep a jucat foarte bine tactic, incercand sa o plimbe pe Karolina Pliskova pe tot terenul si sa o oblige sa loveasca in mare parte din deplasare. Partida a fost una dura, cu multe schimburi violente, insa forta interioara si jocul de picioare au ajutat-o pe Halep sa se impuna in doua seturi, scor 6-4, 7-5, dupa o ora si 38 de minute de joc. In semifinalele turneului Premier de la Sydney, Simona o va intalni pe Svetlana Kuznetsova, din Rusia.

Simona Halep, inainte de meciul cu Svetlana Kuznestova, din semifinale: Imi place sa joc impotriva ei

Pentru a ajunge in finala turneului WTA de la Sydney, Simona Halep trebuie sa o invinga pe Svetlana Kuznetsova, numarul 25 in lume. Cele doua sportive s-au mai intalnit de cinci ori pana acum: este 3-2 pentru Halep. Imi place sa joc impotriva ei, cred in sansa mea, a precizat numarul doi din ierarhia WTA. Meciul va avea loc joi, nu inainte de ora 07:00, ora Romaniei.

Simona Halep la Sydney. S-a anuntat ora meciului din semifinale cu Svetlana Kuznetova, de maine dimineata

Simona Halep s-a calificat in semifinale, la chiar primul turneu la care a participat in 2016, si va juca maine dimineata pentru accederea in ultimul act al competitiei.

LIVE Text Simona Halep - Caroline Garcia (Nu inainte de ora 09:00)

Simona Halep debuteaza oficial in 2016 impotriva jucatoarei Caroline Garcia, in turul doi al turneului de la Sydney. Halep este cap de serie numarul la competitia australiana, iar aceasta este prima intalnire dintre cele doua sportive. Meciul va fi in direct pe Digisport 2 si LiveText pe HotNews. ro dupa ora 09:00.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 19:31

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2132 seconds )