Libnet.ro
UNICEF

22:30

LIVE TEXT. Dacian Ciolos, in Parlament: Ne asumam o guvernare bazata pe transparenta. Cine va vota pentru noul Cabinet

România Liberă România Liberă,
LIVE TEXT. Dacian Ciolos, in Parlament: Ne asumam o guvernare bazata pe transparenta. Cine va vota pentru noul Cabinet

Premierul desemnat Dacian Ciolos si-a prezentat in Parlament programul de guvernare pentru care trebuie sa primeasca votul alesilor. Grupurile parlamentare ale PNL, PSD, UDMR, UNPR, precum si minoritatile nationale au anuntat ca vor vota pentru guvernul Ciolos, in timp ce ALDE a spus ca nu va sustine Cabinetul. continuă pe România Liberă

Klaus Iohannis, interviu la TVR1: Sunt optimist in privinta votului din Parlament asupra guvernului Dacian Ciolos / Despre atentatele din Franta: Avem o situatie care deja tine de o stare de razboi aproape

Presedintele Klaus Iohannis se declara optimist in privinta investirii guvernului Dacian Ciolos, in cadrul votului de marti, din Parlament, si a afirmat ca principalele prioritati ale Cabinetului vor fi legate de realizarea unui buget care sa nu genereze deficite nesustenabile in 2016 si in 2017, precum si de organizarea in conditii de transparenta si corectitudine a celor doua runde de alegeri de anul viitor, locale si legislative.

Dacian Ciolos modifica din nou programul de guvernare: A trimis inca sapte pagini conducerii Parlamentului

Premierul desemnat Dacian Ciolos a modificat din nou programul de guvernare dupa ce a trimis in aceasta dimineata o completare conducerii Parlamentului. Dupa ce a depus initial 13 pagini, inca sapte pagini au ajuns marti la birourile permanente reunite. Programul a fost criticat de analisti pentru principiile generaliste pe care le ofera.

Ce masuri economice apar in planul de guvernare al lui Dacian Ciolos. Prioritati: infrastructura si fondurile europene

Premierul desemnat Dacian Ciolos a trimis Parlamentului programul sau de guvernare, care are 13 pagini si este impartit in trei capitole mari: viziune, prioritati, plan de masuri.

Ce include programul de guvernare al premierului desemnat Dacian Ciolos

Premierul desemnat Dacian Ciolos a facut public, luni dimineata, programul de guvernare.

Ce contine programul de guvernare al premierului desemnat Dacian Ciolos

Premierul desemnat Dacian Ciolos a facut public, luni dimineata, programul de guvernare.

Programul de guvernare propus de Dacian Ciolos in domeniul fiscalitatii

Programul de guvernare al cabinetului Dacian Ciolos tinteste in domeniul fiscalitatii asigurarea unui cadru de reglementare stabil, predictibil si transparent, urmat de debirocratizare si simplificare a reglementarilor, precum si imbunatatirea.

Republica Moldova, prezenta in programul de guvernare al lui Dacian Ciolos, premierul desemnat al Romaniei

Premierul desemnat al Romaniei, Dacian Ciolos, va prezenta marti, 17 noiembrie, Parlamentului de la Bucuresti programul de guvernare, care prevede inclusiv continuarea eforturilor de promovare si sustinere prin actiuni ferme a Republicii Moldova in aspiratiile sale europene.

Surse: Cristina Guseth, retrasa din Guvern de Dacian Ciolos in urma prestatiei din Parlament

Premierul desemnat Dacian Ciolos a hotarat in aceasta seara sa retraga pe Cristina Guseth din fruntea Ministerului Justitiei, in urma prestatiei dezastruoase in comisiile de specialitate ale Parlamentului, au declarat surse politice pentru Adevarul. Cristina Guseth primise aviz favorabil din partea comisiilor de specialitate ale Parlamentului insa raspunsurile sale au fost mult sub asteptari.

Dacian Ciolos, primele declaratii dupa anuntarea listei noilor ministri: Nu este intentia mea sa vin si sa rad tot si sa pun altceva in loc

Premierul desemnat Dacian Ciolos a declarat, duminica, dupa anuntarea listei de ministri din noul Guvern, ca Inainte de a intra prea mult in detalii, vreau sa va spun ca nu este intentia mea de a veni pentru a rade tot si a pune altceva in loc. Astfel de momente ar trebui schimbate cu o abordare rationala si eficienta in actul de guvernare. Cu ceea ce a fost bun o sa continuam, unde e nevoie de mai multa eficienta in viitor o sa schimbam. Ciolos a promis si o dechidere a activitatii guvernamentale catre o consultare eficienta cu restul societatii.

Cele 13 porunci ale lui Dacian Ciolos

Modificarea legislatiei electorale, continuarea luptei anticoruptie, o noua lege a sanatatii si mentinerea stabilitatii macroeconomice sunt principalele masuri stipulate in programul de guvernare al premierului Dacian Ciolos.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2099 seconds )