Libnet.ro
UNICEF

10:30

LIVE TEXT Premierul Victor Ponta, invitat la Romania TV

Adevărul Adevărul,
LIVE TEXT Premierul Victor Ponta, invitat la Romania TV

Premierul Victor Ponta este invitat marti seara la Romania TV, de la ora 22. 00, unde va discuta cu jurnalista Paula Rusu. continuă pe Adevărul

LIVE TEXT Victor Ponta:Legea salarizarii a lui Boc a pornit de la fictiunea ca salariile nu pot decat sa creasca

Premierul Victor Ponta este invitat marti seara la Romania TV, de la ora 22. 00, unde va discuta cu jurnalista Paula Rusu.

Victor Ponta:Legea salarizarii a lui Boc a pornit de la fictiunea ca salariile nu pot decat sa creasca

Premierul Victor Ponta a declarat marti seara, la Romania TV, ca legea salarizariia lui Boc a pornit de la o premisa gresita:salariile nu pot decat sa creasca, el adaugand ca noua lege a salarizarii ar urma sa introduca o serie de criterii de performanta pe baza carora sefii institutiilor vor putea inclusiv sa scada salariile angajatilor.

Monica Macovei: Premierul Victor Ponta a oprit o ancheta in curs, nu avea acest drept

Fostul ministru al Justitiei Monica Macovei a declarat, luni, in cadrul emisiunii Sub semnul intrebarii difuzata de B1 TV, ca premierul Victor Ponta a intervenit in justitie, prin oprirea anchetei de la liceul.

Victor Ponta, despre scandalul de la Bolintineanu: Din punctul meu de vedere, responsabil este ministrul de Interne

Premierul Victor Ponta este invitat in aceasta seara, de la ora 22. 00, la emisiunea Sinteza zilei, de la Antena 3, unde va discuta cu jurnalistul Mihai Gadea.

Scandalul spaga de la Bolintineanu. Radu Stroe, ministrul Afacerilor Interne, chemat la apel de premierul Victor Ponta

Premierul Victor Ponta l-a convocat luni, la Palatul Victoria, pe ministrul Afacerilor Interne, Radu Stroe. Cei doi au avut o discutie pe tema audierilor de la Politia Capitalei in ancheta privind suspiciuni de frauda la bacalaureatul organizat la Liceul Dimitrie Bolintineanu.

Ponta: Cine il primeste pe Basescu in China?.

Premierul Victor Ponta a discutat, duminica seara, la Antena 3, despre scandalul de frauda de la liceul bucurestean Dimitrie Bolintineanu si despre declaratiile presedintelui Basescu vizavi de vizita liderului PSD in China. Cititi mai jos principalele declaratii ale premierului: Victor Ponta despre scandalul de frauda de la Liceul Dimitrie Bolintineanu si despre ridicarea elevilor de procurori: -S-au facut actiuni ale organelor statului impotriva profesorilor care luau mita e .

Victor Ponta: La liceul Bolintineanu a fost o harababura totala care s-a transformat in abuz/ Se va modifica legea functionarilor publici/ Am creat peste 100 de mii de locuri de munca. Joi veti avea toate raspunsurile

Invitat la RTV, premierul Victor Ponta a vorbit despre problemele interne ale momentului, legea cadastrului, legea salarizarii sau problemele de la Bacalaureat. Premierul anunta o modificare iminenta a legii functionarilor publici si ridicarea salariul minim la 1. 000 de lei. Vorbind despre scandalul de la liceul Bolintineanu, seful guvernului crede ca lucrurile s-au transformat in abuz si numai decizia procurorului de caz a salvat un conflict iminent intre politisti si parinti. Premierul anunta ca sunt mai multe companii interesate de privatizareaOltchim si il acuza pe Adriean Videanu de interese la Oltchim si ca a blocat privatizarea. Ponta, despre cele 1 milion de locuri de munca promise: In viitoare sedinta de guvern am sa vorbesc despre investitii, proiecte si locuri de munca. Vorbim de peste 100 de mii de locuri de munca. Joi veti avea toate raspunsurile.

Victor Ponta: O remaniere e posibila in august/ La liceul Bolintineanu a fost abuz/ Se va modifica legea functionarilor publici/ Am creat peste 100 de mii de locuri de munca. Joi veti avea toate raspunsurile/ Presedintele Basescu ma lasa sa-mi fac treaba

Invitat la RTV, premierul Victor Ponta a vorbit despre problemele interne ale momentului, legea cadastrului, legea salarizarii sau problemele de la Bacalaureat. Premierul anunta o modificare iminenta a legii functionarilor publici si ridicarea salariul minim la 1. 000 de lei. Vorbind despre scandalul de la liceul Bolintineanu, seful guvernului crede ca lucrurile s-au transformat in abuz si numai decizia procurorului de caz a salvat un conflict iminent intre politisti si parinti. Salarizarea bugetarilor: Conform intelegerii cu FMI trebuie sa avem salarii in valoare de 7% din PIBPonta, despre cele 1 milion de locuri de munca promise: Vorbim de peste 100 de mii de locuri de munca. Joi veti avea toate raspunsurile. Nu mai luam bani de la FMI fiindca ne imprumutam mult mai ieftin acum si suntem o tara stabila. Vom introduce TVA de 9% la paine pe tot lantul de la producator la cumparator.

Victor Ponta: O remaniere e posibila in august/ La liceul Bolintineanu a fost abuz/ Se va modifica legea functionarilor publici/ Am creat peste 100 de mii de locuri de munca. Joi veti avea toate raspunsurile/ Presedintele Basescu ma lasa sa-mi fac treaba

Invitat la RTV, premierul Victor Ponta a vorbit despre problemele interne ale momentului, legea cadastrului, legea salarizarii sau problemele de la Bacalaureat. Premierul anunta o modificare iminenta a legii functionarilor publici si ridicarea salariul minim la 1. 000 de lei. Vorbind despre scandalul de la liceul Bolintineanu, seful guvernului crede ca lucrurile s-au transformat in abuz si numai promisiunea celor 1 milion de locuri de munca sustinand ca s-au creat deja peste 100 de mii de locuri de munca, iar dupa sedinta guvernului de joi va da toate informatiile.

Victor Ponta: La liceul Bolintineanu a fost o harababura totala care s-a transformat in abuz / Monica Macovei face rau Romaniei

Invitat la RTV, premierul Victor Ponta a vorbit despre problemele interne ale momentului, legea cadastrului, legea salarizarii sau problemele de la Bacalaureat.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2213 seconds )