Libnet.ro
UNICEF

22:00

LIVE TEXT Uruguay - Anglia, ora 22.00, grupa D, Cupa Mondiala

România Liberă România Liberă,
LIVE TEXT Uruguay - Anglia, ora 22.00, grupa D, Cupa Mondiala

Selectionatele Uruguay-ului si a Angliei se intalnesc, joi, de la ora 22. 00, la Sao Paulo, in cea de a doua etapa din faza grupelor. Meciul, contand pentru grupa D, este crucial pentru cele doua nationale, care au zero puncte dupa prima etapa, intr-o grupa in care Italia si Costa Rica au cate 3 puncte. Meciul Uruguay - Anglia este difuzat la tv de catre TVR si poate fi urmarit in format live text pe romanialibera. ro, de la ora 22. continuă pe România Liberă

LIVE TEXT Uruguay - Anglia, ora 22.00, grupa D, Cupa Mondiala

Selectionatele Uruguay-ului si a Angliei se intalnesc, joi, de la ora 22. 00, la Sao Paulo, in cea de a doua etapa din faza grupelor. Meciul, contand pentru grupa D, este crucial pentru cele doua nationale, care au zero puncte dupa prima etapa, intr-o grupa in care Italia si Costa Rica au cate 3 puncte. Meciul Uruguay - Anglia este difuzat la tv de catre TVR si poate fi urmarit in format live text pe romanialibera. ro, de la ora 22.

LIVE TEXT Brazilia - Mexic: ora 22.00, grupa A, Cupa Mondiala

Selectionata Braziliei joaca impotriva Mexicului, marti, de la ora 22. 00, intr-un meci al grupei A. Partida, care are loc la Fortaleza, este prima din cea de a doua etapa a fazei grupelor. Meciul este cu atat mai important, cu cat o victorie o va trimite pe Brazilia cu un picior in optimi.

LIVE TEXT Spania - Chile, ora 22.00. Meci crucial in grupa B la Cupa Mondiala

Spania intalneste miercuri, de la ora 22. 00, nationala Chile in cea de a doua etapa din faza grupelor la Cupa Mondiala. Meciul din grupa B este crucial pentru nationala Spaniei, care are nevoie de o victorie pentru a-si pastra sansele la calificarea in optimi.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2093 seconds )