Libnet.ro
UNICEF

21:01

LIVE TEXT VIDEO: 21.45 Finala Champions League intre Real Madrid si Atletico Madrid se intampla ACUM (1-1). Urmeaza loviturile de departajare!

România Liberă România Liberă,
LIVE TEXT VIDEO: 21.45 Finala Champions League intre Real Madrid si Atletico Madrid se intampla ACUM (1-1). Urmeaza loviturile de departajare!

Real Madrid si Atletico Madrid, doua dintre cele mai bune echipe din Primera Division, se intalnesc sambata in finala celui de-al 61-lea sezon de Champions League. Partida se disputa ACUM pe arena San Siro din Milano. continuă pe România Liberă

LIVE TEXT: 21.45, Finala Champions League intre Real Madrid si Atletico Madrid se joaca ACUM. Atleti, RATEAZA o lovitura de pedeapsa

Real Madrid si Atletico Madrid, doua dintre cele mai bune echipe din Primera Division, se intalnesc sambata in finala celui de-al 61-lea sezon de Champions League. Partida se disputa ACUM pe arena San Siro din Milano.

LIVE TEXT: 21.45, Finala Champions League intre Real Madrid si Atletico Madrid se joaca ACUM

Real Madrid si Atletico Madrid, doua dintre cele mai bune echipe din Primera Division, se intalnesc sambata in finala celui de-al 61-lea sezon de Champions League. Partida se disputa ACUM pe arena San Siro din Milano.

Presedintele clubului Pandurii, Narcis Raducan, la finala Champions League

Presedintele clubului Pandurii, Narcis Raducan, a fost prezent, aseara, pe stadionul San Siro, din Milano, unde s-a desfasurat finala Champions League, intre Real Madrid si Atletico Madrid.

LIVE TEXT: 21.45, ora de start a Finalei din Champions League intre Real Madrid si Atletico Madrid

Real Madrid si Atletico Madrid, doua dintre cele mai bune echipe din Primera Division, se intalnesc sambata in finala celui de-al 61-lea sezon de Champions League. Partida se va disputa pe arena San Siro din Milano si va incepe la ora 21:45.

LIVE TEXT VIDEO: Real Madrid castiga al 11-lea trofeu UEFA Champions League dupa loviturile de departajare 5-3 cu Atletico Madrid

Real Madrid si Atletico Madrid, doua dintre cele mai bune echipe din Primera Division, s-au intalnit sambata in finala celui de-al 61-lea sezon de Champions League. Partida s-a jucat pe arena San Siro din Milano. Real Madrid s-a impus cu 5-3 si a obtinut Trofeul Ligii Campionilor la capatul unei confruntari pe care a castigat-o la loviturile de departajare in dauna marii rivale Atletico Madrid .

LIVE TEXT: Real Madrid si Atletico Madrid se intalnesc, sambata seara, in Finala Champions League

Atletico si Real isi vor disputa al doilea trofeu intr-o finala de Champions League din ultimele trei sezoane. Cele doua grupari din Madrid s-au mai intalnit in ultimul act din 2014, cand Real a castigat cu 4-1, dupa prelungiri.

Finala Ligii Campionilor, cel mai important meci al sezonului, se joaca la Milano. Real sau Atletico, cine se va incorona Regina Europei? (FOTO+VIDEO)

Intreaga Europa asteapta meciul anului dintre Real Madrid si Atletico Madrid, din finala Champions League. Finala reeditata din urma cu doi ani se anunta a fi cel mai tare meci al sezonului, pentru ca.

Compara-le pe Real Madrid si Atletico Madrid inainte de marea finala

Atletico a fugit cu peste 100 de kilometri mai mult decat Real Madrid pentru a ajunge in finala Ligii Campionilor. Iata cifrele celor doua echipe din actuala editie a Champions League.

Cronica Finalei UEFA Champions League: Un trofeu, doua echipe si restul lumii

Real Madrid a cucerit a unsprezecea Liga a Campionilor, dupa o finala cu Atletico Madrid care a avut nevoie de prelungiri si executarea loviturilor de departajare pentru desemnarea castigatoarei.

LIVE TEXT: Irina Begu si Shelby Rogers se intalnesc duminica de la ora 14.50 in optimile de finala de la Roland Garos

Irina Begu joaca duminica in optimile de finala contra lui Shelby Rogers SUA) nu mai devreme de ora 14. Sportiva din Romania este prezenta in premiera in aceasta faza la al doilea turneu de Grand Slam al anului.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2167 seconds )