Libnet.ro
UNICEF

12:30

LIVE Tragere la sorti Europa League: Petrolul si CFR Cluj isi afla adversarele din turul 2 preliminar (Luni, ora 15:30)

Online Sport Online Sport,
LIVE Tragere la sorti Europa League: Petrolul si CFR Cluj isi afla adversarele din turul 2 preliminar (Luni, ora 15:30)

Echipele Petrolul Ploiesti, castigatoarea Cupei Romaniei, si CFR Cluj, formatia care a inlocuit-o practic pe Dinamo din competitia Europa League, vor intra in urnele de la Nyon, luni de la ora 15:30, cand va avea loc tragerea la sorti pentru primele doua tururi preliminare. Astra Giurgiu nu va participa la aceasta tragere la sorti, urmand a intra in competitie din turul 3 preliminar. continuă pe Online Sport

FOTO Steaua, Petrolul si CFR Cluj isi afla adversarele din cupele europene. Cu cine pot cadea echipele romanesti in primele tururi preliminare

La sediul UEFA de la Nyon, in Elvetia, Steaua, Petrolul si CFR Cluj isi vor afla luni la pranz adversarele din primele tururi preliminare ale Ligii Campionilor si Europa League. Tragerea la sorti este programata la ora 13.

LIVE Tragere la sorti preliminarii Champions League: Steaua isi afla adversara din turul 2 preliminar (Luni, ora 13:00)

Urmariti luni de la ora 13:00 tragerea la sorti a meciurilor din primele doua tururi preliminare ale Champions League. Campioana Romaniei, Steaua Bucuresti, este cap de serie in turul doi preliminar.

Azi LIVE Tragere la sorti meciuri Wimbledon (12:00)

Urmariti astazi live text pe Onlinesport. ro tragerea la sorti a meciurilor de pe tablourile principale de la Wimbledon. La feminin doua dintre jucatoarele noastre se numara printre favorite, este vorba de Simona Halep 3) si Sorana Cirstea 29).

ştiri de la Online Sport

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2178 seconds )