Libnet.ro
UNICEF

19:45

LIVE Tragerea la sorti a grupelor la Turneul Campioanelor (Vineri, 13:30)

Online Sport Online Sport,
LIVE Tragerea la sorti a grupelor la Turneul Campioanelor (Vineri, 13:30)

Primele emotii pentru Simona Halep la Turneul Campioanelor, vineri dupa ora 13:30, cand va avea loc tragerea la sorti a celor doua grupe. Meciurile debuteaza duminica. continuă pe Online Sport

Turneul Campioanelor Singapore 2015: meciuri LIVE, analize, istorie, TOTUL despre cel mai ravnit trofeu de TENIS

Turneul Campioanelor ajunge, la Singapore, la editia cu numarul 45, una la care Simona Halep va fi principala favorita, in lipsa liderului WTA Serena Williams. Desfasurata intre 25 octombrie - 1 noiembrie, competitia va fi un regal de tenis, la care vor participa cele mai bune jucatoare din lume.

Turneul Campioanelor: Comparatie intre Simona Halep si cele 7 adversare. Care este grupa mortii!

Turneul Campioanelor 2015, care se desfasoara pentru al doilea an la Singapore, aduce o noua premiera pentru tenisul romanesc. Simona Halep va fi prima reprezentanta a Romaniei care va porni ca favorita numarul 1 in competitia de final de sezon.

Simona Halep: Toate jucatoarele au sansa de a castiga Turneul Campioanelor

Aflata in Singapore pentru a pregati participarea la Turneul Campioanelor, Simona Halep este de parere ca, in absenta liderei mondiale Serena Williams, toate celelalte participante au o sansa de a triumfa la competitia care le reuneste la start pe cele mai valoroase jucatoare din 2015.

Simona Halep, despre Turneul Campioanelor: Fiecare jucatoare are aici o sansa sa castige titlul

Jucatoarea Simona Halep, locul 2 WTA, considera Turneul Campioanelor drept o intrecere deschisa in absenta liderului WTA, americanca Serena Williams, astfel ca oricare participanta poate castiga titlul la Singapore, transmite Mediafax.

Mai este doar un loc liber pentru Turneul Campioanelor

Italianca Flavia Pennetta a obtinut calificarea de pe locul 7 la Turneul Campioanelor de la Singapore, completand o lista ce mai are nevoie de un singur nume.

Tablou complet la Turneul Campioanelor. Se cunoaste si ultima jucatoare calificata

Joi dupa-amiaza s-a completat tabloul de opt jucatoare care se vor infrunta in Singapore pentru cele 7 milioane de dolari cat insumeza fondul de premiere la Turneul Campioanelor.

S-a stabilit si ultima calificata la Turneul Campioanelor, de la Singapore, unde Simona Halep este principala favorita

Turneul Campioanelor, competitia care va incheia sezonul in tenisul feminin de prim rang, incepe pe 25 octombrie si va fi in direct la Dolce Sport.

Turneul Campioanelor: Lucie Safarova este ultima jucatoare calificata. Lista completa a celor 8

Lucie Safarova, locul 9 WTA, si-a asigurat calificarea la Turneul Campioanelor, pe ultima pozitie ramasa libera, dupa ce principala sa contracandidata, Carla Suarez Navarro 14 WTA), a fost eliminata de la Kremlin Cup.

Turneul Campioanelor: Regulamente, punctaj, PREMII si programul editiei 2015

Turneul Campioanelor debuteaza pe data de 25 octombrie cu primele meciuri si se va incheia pe 1 noiembrie, atunci cand vor avea loc finalele de simplu si dublu. Formatul, introdus in 2003, va continua si la aceasta editie.

Halep: Fiecare are o sansa sa castige Turneul Campioanelor, in absenta Serenei

Simona Halep, locul 2 WTA, spune ca Turneul Campioanelor va avea un rezultat deschis, in conditiile in care liderul mondial Serena Williams va lipsi de la competitia de final de sezon.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2259 seconds )