Libnet.ro
UNICEF

20:00

LIVE Tragerea la sorti a meciurilor de la Roland Garros. Cu cine joaca romanii (12:30)

Online Sport Online Sport,
LIVE Tragerea la sorti a meciurilor de la Roland Garros. Cu cine joaca romanii (12:30)

Al doilea turneu de Mare Slem al anului, Roland Garros, debuteaza, duminica la pranz, iar cu doua zile inaintea debutului are loc tragerea la sorti a meciurilor de pe tablourile principale. La masculin suntem reprezentati de Victor Hanescu, in timp ce la feminin in competitia de simplu vom fi reprezentati de o adevarata Armada de jucatoare in frunte cu Sorana Cirstea, Simona Halep si Monica Niculescu. continuă pe Online Sport

LIVE Tragerea la sorti a meciurilor de la Roland Garros. Cu cine joaca romanii

Al doilea turneu de Mare Slem al anului, Roland Garros, debuteaza, duminica la pranz, iar cu doua zile inaintea debutului are loc tragerea la sorti a meciurilor de pe tablourile principale. La masculin suntem reprezentati de Victor Hanescu, in timp ce la feminin in competitia de simplu vom fi reprezentati de o adevarata Armada de jucatoare in frunte cu Sorana Cirstea, Simona Halep si Monica Niculescu.

Asa am trait Tragerea la sorti a meciurilor de la Roland Garros. Cu cine joaca romanii

Al doilea turneu de Mare Slem al anului, Roland Garros, debuteaza, duminica la pranz, iar cu doua zile inaintea debutului a avut loc tragerea la sorti a meciurilor de pe tablourile principale. La masculin suntem reprezentati de Victor Hanescu, in timp ce la feminin in competitia de simplu vom fi reprezentati de o adevarata Armada de jucatoare in frunte cu Sorana Cirstea, Simona Halep si Monica Niculescu.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2391 seconds )