Libnet.ro
UNICEF

19:16

LIVE Wimbledon: Irina Begu joaca acum! Simona Halep in turul 2 (dupa 19:00)

Online Sport Online Sport,
LIVE Wimbledon: Irina Begu joaca acum! Simona Halep in turul 2 (dupa 19:00)

Simona Halep inchide ziua de miercuri pe terenul unu de la All England Tennis impotriva braziliencei Beatriz Haddad Maia. continuă pe Online Sport

Wimbledon 2017. La ce ora joaca astazi Simona Halep

Simona Halepva juca in actul secund de la Wimbledon, miercuri, impotrivaBeatrizei Haddad Maia. Organizatorii au afisat si ora la care va incepe duelul dintre cele doua. Astfel, Halep.

iNFRANGERE DRAMATICA la Wimbledon: Irina Begu, eliminata in turul doi

Irina Begu nu a reusit sa se califice in turul al treilea la Wimbledon, aceasta fiind eliminata de croata Ana Konjuh cu 7-6, 2-6, 6-3, potrivit Stiri pe Surse. Pentru Begu urmeaza o pauza de aproape doua.

Wimbledon: Irina Begu si Ana Bogdan s-au calificat si ele in turul al doilea

Irina Begu, locul 69 WTA, s-a calificat in turul secund la Wimbledon, dupa ce a invins-o, cu 6-4, 6-2, pe Naomi Broady, pozitia 108 in ierarhia mondiala. De asemenea, Ana Bogdan, locul 115 WTA, a invins-o, cu scorul de 6-4, 6-2, pe Ying-Ying Duan, locul 62 WTA.

LIVE Wimbledon: Simona Halep in turul 2 (dupa 19:00). Irina Begu joaca de la 13:30

Simona Halep inchide ziua de miercuri pe terenul unu de la All England Tennis impotriva braziliencei Beatriz Haddad Maia.

LIVE Text Irina Begu vs Ana Konjuh 6-7(3), 2-1

Irina Begu o intalneste in turul doi de la Wimbledon pe croata Ana Konjuh, favorita numarul 27 a competitiei de la All England Club. Meciul este LiveText pe HotNews. ro si in direct pe Eurosport 2.

LIVE Text Irina Begu vs Ana Konjuh 6-7(3), 6-2, 3-5

Irina Begu o intalneste in turul doi de la Wimbledon pe croata Ana Konjuh, favorita numarul 27 a competitiei de la All England Club. Meciul este LiveText pe HotNews. ro si in direct pe Eurosport 2.

Wimbledon (f): Venus Williams, Elina Svitolina si Simona Halep, in turul doi al competitiei londoneze

Simona Halep cap de serie numarul doi), Venus Williams favorita zece) si Elina Svitolina a patra favorita) s-au calificat, luni, in turul doi de la Wimbledon, al treilea turneu de Grand Slam al anului.

Wimbledon: Irina Begu, eliminata in turul doi de Ana Konjuh, scor 6-7(3), 6-2, 3-6

Parcursul Irinei Begu la Wimbledon s-a oprit in turul al doilea, numarul 69 WTA fiind invins in trei seturi, scor 6-73), 6-2, 3-6, de Ana Konjuh, favorita numarul 27 a competitiei de la All England Club. Partida a fost una lunga, de doua ore si 13 minute.

Turneul de la Wimbledon: Google nu te lasa sa ignori competitia cu Simona Halep

Turneul de la Wimbledon este cel mai recent subiect celebrat de Google printr-un Doodle. Anul acesta, Simona Halep va incerca sa ia titlul. Turneul de la Wimbledon este una dintre cele mai prestigioase competitii de tenis de pe mapamond si una dintre cele mai vechi. Chiar si persoane care nu au nici o tangenta cu [].

Turneul de la WIMBLEDON: La ce ora joaca Simona Halep

Turneul de la WIMBLEDON. Simona Halep, Irina-Camelia Begu, Ana Bogdan si Marius Copil vor evolua, luni, in primul tur la Wimbledon, al treilea Grand Slam al anului, conform programului anuntat, duminica, pe.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 19:16

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,209 seconds )