Libnet.ro
UNICEF

13:00

LIVESCORE Tenis, Miami. Halep, eliminata la dublu, Niculescu se lupta cu Serena Williams, Tecau l-a invins pe Mergea

Adevărul Adevărul,
LIVESCORE Tenis, Miami. Halep, eliminata la dublu, Niculescu se lupta cu Serena Williams, Tecau l-a invins pe Mergea

In aceasta seara, incepand cu ora 20. 45, in cadrul turneului de la Miami se joaca cinci meciuri in care sunt implicati sase sportivi romani. Calificata in turul 3 la simplu, Simona Halep a pierdut in proba de dublu, in primul tur, unde a facut pereche cu Dulgheru, in timp ce Monica Niculescu are parte de o misiune imposibila in turul 2, contra liderului mondial Serena Williams. Adevarul va tine la curent cu desfasurarea scorurilor. continuă pe Adevărul

LIVESCORE Tenis, Miami. Halep joaca la dublu, Niculescu se lupta cu Serena Williams, Tecau l-a invins pe Mergea

In aceasta seara, incepand cu ora 20. 45, in cadrul turneului de la Miami se joaca cinci meciuri in care sunt implicati sase sportivi romani. Calificata in turul 3 la simplu, Simona Halep debuteaza si in proba de dublu, unde face pereche cu Dulgheru, in timp ce Monica Niculescu are parte de o misiune imposibila in turul 2, contra liderului mondial Serena Williams. Adevarulva tine la curent cu desfasurarea scorurilor.

LIVESCORE Tenis, Miami. Halep joaca la dublu, Niculescu se lupta cu Serena Williams, Tecau e adversar cu Mergea

In aceasta seara, incepand cu ora 20. 45, in cadrul turneului de la Miami se joaca cinci meciuri in care sunt implicati sase sportivi romani. Calificata in turul 3 la simplu, Simona Halep debuteaza si in proba de dublu, unde face pereche cu Dulgheru, in timp ce Monica Niculescu are parte de o misiune imposibila in turul 2, contra liderului mondial Serena Williams. Adevarul va tine la curent cu desfasurarea scorurilor.

Simona Halep la Miami. Romanca, eliminata la dublu. Begu si Niculescu parasesc competitia la simplu

Calificata in turul 3 la simplu, Simona Halep a pierdut in proba de dublu, in primul tur, unde a facut pereche cu Dulgheru. Monica Niculescu a mai bifat un esec in fata liderului mondial Serena Williams, in timp ce Irina Begu a fost eliminata de Agnieszka Radwanska.

Simona Halep la Miami. Romanca, eliminata la dublu. Serena Williams a invins-o pe Monica Niculescu

Calificata in turul 3 la simplu, Simona Halep a pierdut in proba de dublu, in primul tur, unde a facut pereche cu Dulgheru, in timp ce Monica Niculescu a mai bifat un esec in fata liderului mondial Serena Williams.

Simona Halep, eliminata la dublu alaturi de Alexandra Dulgheru

Aventura Simonei Halep pe tabloul de dublu de la Miami Open nu a durat mai mult de o ora si un sfert.

Miami Open 2015: Halep, eliminata la proba de dublu feminin

Jucatoarele Alexandra Dulgheru si Simona Halep au fost eliminate, sambata, in primul tur al probei de dublu feminin la Miami Open, turneu de categoria Premier Mandatory, dotat cu premii in valoare totala de 5. 235 de dolari.

WTA Miami: Fara miracole - Monica Niculescu, invinsa de Serena Williams

Monica Niculescu nu a reusit sa produca minunea impotriva Serenei Williams, jucatoarea noastra fiind eliminata in turul doi al turneului de categorie Premier Mandatory de la Miami. Meciul a durat o ora si 21 de minute.

Miami 2015 Live Text. Niculescu - Williams: meci reprogramat sambata, ora 20.30. S-au oprit ploile la Miami

Partida dintre Monica Niculescu, 70 WTA si liderul mondial Serena Williams, din turul al doilea de la Miami, a fost reprogramata pentru sambata, incepand cu ora 20.

Miami 2015 Live Text. Niculescu - Williams: meci anulat din cauza ploii. Organizatorii vor reprograma partida

Miami 2015. Monica Niculescu, locul 70 WTA, va juca, in noaptea de vineri spre sambata, de la ora 02. 00 ora Romaniei), in turul al doilea, la Miami, impotriva liderului mondial Serena Williams. Cele doua se reint .

Miami 2015 Live Text. Niculescu - Williams: ora 02.00. Sansa unei revanse in fata liderului mondial

Miami 2015. Monica Niculescu, locul 70 WTA, va juca, in noaptea de vineri spre sambata, de la ora 02. 00 ora Romaniei), in turul al doilea, la Miami, impotriva liderului mondial Serena Williams. Cele doua se reint .

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2581 seconds )