Libnet.ro
UNICEF

01:05

Simona Halep, eliminata la dublu alaturi de Alexandra Dulgheru

Online Sport Online Sport,
Simona Halep, eliminata la dublu alaturi de Alexandra Dulgheru

Aventura Simonei Halep pe tabloul de dublu de la Miami Open nu a durat mai mult de o ora si un sfert. continuă pe Online Sport

LIVESCORE Tenis, Miami. Halep, eliminata la dublu, Niculescu se lupta cu Serena Williams, Tecau l-a invins pe Mergea

In aceasta seara, incepand cu ora 20. 45, in cadrul turneului de la Miami se joaca cinci meciuri in care sunt implicati sase sportivi romani. Calificata in turul 3 la simplu, Simona Halep a pierdut in proba de dublu, in primul tur, unde a facut pereche cu Dulgheru, in timp ce Monica Niculescu are parte de o misiune imposibila in turul 2, contra liderului mondial Serena Williams. Adevarul va tine la curent cu desfasurarea scorurilor.

Simona Halep joaca si la dublu in turneul de la Miami

Simona Halep va concura si in proba de dublu a turneului Miami Open, concurs WTA Premier Mandatory dotat cu premii totale in valoare de 5. 4 milioane de dolari.

Miami Open 2015: Halep, eliminata la proba de dublu feminin

Jucatoarele Alexandra Dulgheru si Simona Halep au fost eliminate, sambata, in primul tur al probei de dublu feminin la Miami Open, turneu de categoria Premier Mandatory, dotat cu premii in valoare totala de 5. 235 de dolari.

Alexandra Dulgheru si Simona Halep eliminate in primul tur al probei de dublu, la Miami Open

Jucatoarele Alexandra Dulgheru si Simona Halep au fost eliminate, sambata, in primul tur al probei de dublu feminin la Miami Open, turneu de categoria Premier Mandatory, dotat cu premii in valoare totala de.

Simona Halep la Miami. Romanca, eliminata la dublu. Begu si Niculescu parasesc competitia la simplu

Calificata in turul 3 la simplu, Simona Halep a pierdut in proba de dublu, in primul tur, unde a facut pereche cu Dulgheru. Monica Niculescu a mai bifat un esec in fata liderului mondial Serena Williams, in timp ce Irina Begu a fost eliminata de Agnieszka Radwanska.

Simona Halep la Miami. Romanca, eliminata la dublu. Serena Williams a invins-o pe Monica Niculescu

Calificata in turul 3 la simplu, Simona Halep a pierdut in proba de dublu, in primul tur, unde a facut pereche cu Dulgheru, in timp ce Monica Niculescu a mai bifat un esec in fata liderului mondial Serena Williams.

Alexandra Dulgheru, eliminata in primul tur la Miami Open

Jucatoarea Alexandra Dulgheru, locul 72 WTA, a fost eliminata, miercuri, in runda inaugurala la turneul de la Miami SUA), al doilea din acest an din categoria Premier Mandatory.

Alexandra Dulgheru se opreste in primul tur la Miami Open

Final de drum pentru Alexandra Dulgheru la Miami Open, turneul WTA Premier Mandatory unde a obtinut prezenta pe tabloul principal in urma meciurilor de calificare.

Simona Halep explica victoria in trei seturi cu Nicole Vaidisova

Simona Halep a inceput cu un meci de trei seturi aventura de la Miami Open, turneu WTA Premier Mandatory unde este a 3-a favorita la castigarea titlului.

Miami 2015: Simona Halep o poate depasi pe Sarapova. Cum va redeveni numarul 2 mondial, dupa eliminarea rusoaicei

Turneul Miami 2015 este unul care ar putea produce o mutare importanta in ierarhia mondiala. Simona Halep, cap de serie numarul 3, va urca pe locul al doilea la finalul turneului de la Miami, daca va deveni campioana, asta dupa ce Sarapova a fost eliminata prematur.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2226 seconds )