Libnet.ro
UNICEF

18:30

Simona Halep la Miami. Romanca, eliminata la dublu. Serena Williams a invins-o pe Monica Niculescu

Adevărul Adevărul,
Simona Halep la Miami. Romanca, eliminata la dublu. Serena Williams a invins-o pe Monica Niculescu

Calificata in turul 3 la simplu, Simona Halep a pierdut in proba de dublu, in primul tur, unde a facut pereche cu Dulgheru, in timp ce Monica Niculescu a mai bifat un esec in fata liderului mondial Serena Williams. continuă pe Adevărul

Simona Halep la Miami. Romanca, eliminata la dublu. Begu si Niculescu parasesc competitia la simplu

Calificata in turul 3 la simplu, Simona Halep a pierdut in proba de dublu, in primul tur, unde a facut pereche cu Dulgheru. Monica Niculescu a mai bifat un esec in fata liderului mondial Serena Williams, in timp ce Irina Begu a fost eliminata de Agnieszka Radwanska.

Simona Halep joaca si la dublu in turneul de la Miami

Simona Halep va concura si in proba de dublu a turneului Miami Open, concurs WTA Premier Mandatory dotat cu premii totale in valoare de 5. 4 milioane de dolari.

WTA Miami: Meciul Monicai Niculescu cu Serena Williams a fost reprogramat

Partida dintre Monica Niculescu, locul 70 WTA, si numarul 1 mondial Serena Williams, care ar fi trebuit sa aiba loc vineri noapte, la Miami Open, a fost reprogramata, din cauza conditiilor meteorologice nefavorabile din Florida.

Simona Halep la Miami. Prima declaratie dupa calificarea in turul 3

Simona Halep s-a calificat in turul 3 la Miami, dupa ce-a invins-o pe cehoaica Nicole Vaidisova, o jucatoare care a revenit recent in turneele WTA, dar care la un moment dat se anunta drept una dintre sperantele tenisului mondial.

Simona Halep la Miami. Strania poveste a adversarei ei: Nicole Vaidisova a fost parasita de tenismenul Radek Stepanek pentru colega Petra Kvitova

Simona Halep debuteaza la Miami impotriva lui Nicole Vaidisova. Prodigioasa sportiva in adolscenta, tenismena ceha s-a retras pentru patru ani si jumatate, ravasita de accidentari si probleme sentimentale. Nicole Vaidisova are doar 25 de ani, insa performantele ei, semifinale la Roland Garros si Australian Open, parca vin dintr-o alta epoca.

Simona Halep la Miami. Cosmarul ei, rusoaica Maria Sarapova, locul 2 WTA, spune adevarul despre sportiva noastra

Simona Halep va juca in aceasta saptamana la Miami, iar daca se poate vorbi despre un complex pe care ea il are in tenis, atunci cu siguranta acesta se numeste Maria Sarapova.

Simona Halep la Miami. Decizie neasteptata a jucatoarei noastre

Simona Halep a castigat turneul de la Indian Wells si acum se afla la Miami, unde a decis insa sa ia o hotarare surprinzatoare.

Simona Halep la Miami. La nici 24 de ani, jucatoarea noastra face o afirmatie surprinzatoare: Sunt deja batrana

Simona Halep a avut ieri o zi plina la Miami Open 2015. Nu neaparat din cauza antrenamentelor, ci pentru ca a trebuit sa dea zeci deinterviuri in cadrul Media Day.

Simona Halep la Miami: ce o ingrijoreaza inaintea meciului din turul III si ce si-a propus pentru duelul cu Giorgi

Simona Halep a trecut, in turul II, de o adeversara cu care nu se mai intalnise in circuitul WTA, iar la final a admis ca acest amanunt i-a ingreunat meciul decis in trei seturi. Constanteanca de 23 de ani n-a jucat nici cu Camila Giorgi pana acum, insa nu aceasta e principala ei grija.

GAME cu GAME MIAMI OPEN: Monica Niculescu-Serena Williams in turul 2. Simona Halep a jucat la dublu

Partida dintre Monica Niculescu si Serena Williams din turul 2 al turneului WTA de la Miami Open a fost reprogramata pentru sambata, dupa ce intreaga sesiune de vineri seara a fost anulata din cauza ploii torentiale.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2065 seconds )