Libnet.ro
UNICEF

05:15

LIVETEXT Ceremonia de deschidere a Campionatului Mondial din Brazilia

Adevărul Adevărul,
LIVETEXT Ceremonia de deschidere a Campionatului Mondial din Brazilia

Campionatul Mondial va avea ceremonia de deschidere joi, incepand cu ora 21. 00, urmand ca la 23. 00 sa se dispute primul meci din competitie, Brazilia - Croatia. Adevarul te informeaza de la fata locului despre competitie, prin corespondentul special Amir Kiarash, aflat in Brazilia. continuă pe Adevărul

Securitate high-tech la Campionatul Mondial din Brazilia

Brazilia a pregatit masuri de securitate exceptionale inainte de startul competitiei mondiale de fotbal, la care vor participa peste 600. 000 de iubitori ai sportului-rege. Peste 170. 000 de ofiteri vor asigura securitatea la meciurile de fotbal desfasurate intre 12 iunie si 13 iulie, in cadrul Campionatului Mondial din Brazilia.

Adevarul Live despre Campionatul Mondial din Brazilia

Jurnalistii Adevarul Iulian Anghel, Stefan Alexandru si Mihai Molnar discuta joi, incepand cu ora 13. 00, despre startul Campionatului Mondial din Brazilia.

Testeaza-ti cunostintele despre Campionatul Mondial din Brazilia

Cu doar cateva zile inainte de startul Campionatului Mondial din Brazilia, pasionatii de fotbal pot sa-si exerseze cunostintele despre cea mai importanta competitie de gen din lume.

INTERACTIV Toate stadioanele Campionatului Mondial de Fotbal din Brazilia 2014

Timp de o luna de zile 12 stadioane din Brazilia vor gazdui meciurile turneului final al Campionatului Mondial 2014. Din Amazon si pana la Rio de Janeiro, stadioanele pregatite de tara gazda impresioneaza prin design si culori, dar si prin costurile mari puse la bataie pentru ridicarea sau modernizarea lor. Totul pentru un campionat mondial contestat puternic de populatia locala si care se va termina cu marea finala pe celebrul stadion Maracana, un stadion inaugurat acum mai bine de 60 de ani si care a fost modernizat cu peste 800 de milioane de dolari. HotNews. ro va propune un STORYMAP INTERACTIV cu cele 12 stadioane ale Campionatului mondial din Brazilia.

LIVE Brazilia - Croatia, primul meci al Campionatului Mondial din 2014

Brazilia si Croatia se infrunta in partida de debut a Campionatului Mondial 2014. Dupa cateva luni de proteste ale populatiei sud-americane si de tensiuni in tara se face loc fotbalului, mai exact cele mai importante competitii de gen care implica echipele nationale.

Jennifer Lopez s-a razgindit: canta la ceremonia de deschidere a Cupei Mondiale din Brazilia

Cantareata americana Jennifer Lopez, care anuntase initial ca nu va participa la ceremonia de deschidere a Cupei Mondiale, va fi prezenta in cele din urma la festivitatea de joi, de la Sao Paulo.

Jennifer Lopez va canta in deschiderea Campionatului Mondial de fotbal din Brazilia

Jennifer Lopez va canta, impreuna cu alte vedete, imnul oficial al Campionatului Mondial de fotbal din Brazilia. Initial, ea anuntase ca nu va participa la ceremonia de deschidere a Cupei Mondiale. Reprezentantii.

Un roman face parte din grupul FIFA care va analiza meciurile de la Campionatul Mondial din Brazilia

Ionut Lupescu, director tehnic in cadrul UEFA, va face parte din Grupul de Studiu Tehnic al FIFA, analizand toate partidele din programul Campionatului Mondial din Brazilia.

Ciocniri violente la festivitatea Campionatului Mondial de Fotbal! Doi jurnalisti au fost raniti

Campionatul Mondial de Fotbal din Brazilia a facut primele victime. Printre raniti, si doi jurnalisti care au nimerit in focul disputei dintre protestatari si fortele de ordine, la Sao Paolo. Incidentele s-au.

Ciocniri violente la festivitatea Campionatului Mondial de Fotbal! Trei jurnalisti au fost raniti

Campionatul Mondial de Fotbal din Brazilia a facut primele victime. Printre raniti, si doi jurnalisti care au nimerit in focul disputei dintre protestatari si fortele de ordine, la Sao Paolo. Incidentele s-au.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2343 seconds )