Libnet.ro
UNICEF

21:01

LIVETEXT Pandurii-Braga 0-0 / Gorjenii vor sa rastoarne calculele hartiei si forteaza calificarea in grupe

Adevărul Adevărul,
LIVETEXT Pandurii-Braga 0-0 / Gorjenii vor sa rastoarne calculele hartiei si forteaza calificarea in grupe

Pandurii-Braga / Gorjenii antrenati de Cristi Pustai disputa in aceasta seara prima mansa din play-off-ul Europa League impotriva mult mai titratei Sporting Braga din Portugalia. Mansa retur va avea loc joia viitoare, la Braga. Ramaneti pe www. adevarul. ro pentru a urmari partida in format livetext. continuă pe Adevărul

LIVETEXT Pandurii-Braga 0-0 / Gorjenii vor sa rastoarne calculele hartiei, fortand calificarea in grupele Europa League

Pandurii-Braga / Gorjenii antrenati de Cristi Pustai disputa in aceasta seara prima mansa din play-off-ul Europa League impotriva mult mai titratei Sporting Braga din Portugalia. Mansa retur va avea loc joia viitoare, la Braga. Ramaneti pe www. adevarul. ro pentru a urmari partida in format livetext.

Pandurii-Braga 0-1 / Cristi Pustai: Atata am putut cu Braga. Sansele noastre sunt foarte mici. Condescu il contrazice pe antrenorul Pandurilor

Pandurii-Sporting Braga / Antrenorul lui Pandurii Targu Jiu, Cristi Pustai, este dezamagit ca echipa sa a ratat nenumarate ocazii in meciul de acasa cu portughezii, fiind de parere ca sansele pentru calificare au devenit foarte mici.

Avancronica Pandurii Braga (LIVE pe Onlinesport.ro la 21:00)

Debutanta in cupele europene in acest sezon, Pandurii a demonstrat maturitate in turul 3 preliminar cand a trecut peste un 1-1 acasa cu Hapoel Tel-Aviv si a castigat in deplasarea din Israel obtinand calificarea.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:01

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2099 seconds )