Libnet.ro
UNICEF

17:45

Liviu Dragnea: Agentiile Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca ramin la Ministerul Muncii, nu merg la consiliile judetene

Hotnews Hotnews,
 Liviu Dragnea: Agentiile Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca ramin la Ministerul Muncii, nu merg la consiliile judetene

Liviu Dragnea a declarat luni seara ca Agentiile Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca AJOFM) nu vor trece de la Ministerul Muncii la Consiliile Judetene in cadrul proiectului de descentralizare. Liviu Dragnea a explicat ca in ceea ce priveste ANOFM decizia nostra este sa nu se descentralizeze. In schimb, vicepremierul discuta cu ministrul Muncii, Mariana Campeanu, descentralizarea Agentiei pentru Plati si Inspectie Sociala: Discutia este daca putem descentraliza fara sa producem tulburari in sistem. La Agentia Nationala pentru Plati si Inspectie Sociala exista aceasta posibilitate descentralizare - n. red. ), la ANOFM e clar ca producem tulburari in sistem, spune Liviu Dragnea. Vom reveni cu amanunte. continuă pe Hotnews

Procesul lui Liviu Dragnea, in dosarul Referendumului, incepe mai devreme

Procesul in care vicepremierul Liviu Dragnea este judecat pentru frauda la referendum incepe mai devreme. Primul termen a fost devansat cu trei luni, la cererea procurorilor DNA. Astfel, Dragnea trebuie sa se prezinte.

Peste 12.500 de locuri de munca disponibile prin reteaua ANOFM

La nivel national sunt vacante peste 12. 500 de locuri de munca, cele mai multe fiind inregistrate in Bucuresti si in judetele Cluj, Iasi, Arges, Dolj, Brasov, Timis, Vaslui, Satu Mare si Neamt, potrivit Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM).

Tinerii care parasesc sistemul de protectie a copilului au sansa sa gaseasca un loc de munca

Agentia Judeteana Pentru Ocuparea Fortei de Munca AJOFM) Arad organizeaza o bursa a muncii pentru tinerii care parasesc sistemul de protectie a copilului.

Dosarul Referendumul. Procesul in care Liviu Dragnea este acuzat de coruptie se va judeca cu trei luni mai devreme

Liviu Dragnea va fi judecat cu trei luni mai devreme, dupa ce Curtea Suprema a aprobat cererea procurorilor anticoruptie de preschimbare a termenului in dosarul vicepremierului, acesta fiind stabilit pentru 15 noiembrie. Initial, termenul fixat de instanta a fost 18 februarie 2014.

FRAUDA REFERENDUM. Dosarul lui Liviu Dragnea, judecat cu trei luni mai devreme.

Dosarul Frauda la referendum, in care este acuzat si vicepremierul Liviu Dragnea, va fi judecat cu trei luni mai devreme decat anuntase initial Inalta Curte, dupa ce instanta a admis cererea DNA, relateaza Mediafax. Primul termen in dosarul privind fraudarea referendumului va fi in 15 noiembrie, in loc de 18 februarie. Citeste si: DNA cere ca procesul lui Liviu Dragnea sa inceapa mai repede Instanta a admis astfel cererea transmisa in 9 octombrie de Directia Nationala Anticoruptie, care .

Banciu: Liviu Dragnea face pe niznaiul si zice ca l-a tradat un mort

Jurnalistul Radu Banciu a comentat, in editia de duminica seara a emisiunii Lumea lui Banciu, de pe B1 TV, reactia vicepremierului Liviu Dragnea, care spune ca dosarul in care este acuzat a pornit pe.

Radu Banciu: Liviu Dragnea face pe niznaiul si zice ca l-a tradat un mort

Jurnalistul Radu Banciu a comentat, in editia de duminica seara a emisiunii Lumea lui Banciu, de pe B1 TV, reactia vicepremierului Liviu Dragnea, care spune ca dosarul in care este acuzat a pornit pe.

Liviu Dragnea: Am trei ministri pe care i-as remania

Vicepremierul Liviu Dragnea a declarat ieri, in cadrul unei emisiuni televizate, ca ar remania trei ministri din actualul guvern, fara insa a ii nominaliza.

Liviu Dragnea: Vrem sa realizam prima rupere serioasa de comunism

Vicepremierul Romaniei, Liviu Dragnea, a vorbit sambata seara in cadrul unei emisiuni de la Digi 24 despre proiectele politice de pe agenda coalitiei guvernamentale afirmand ca proiectul care vizeaza descentralizarea ar putea fi prima rupere serioasa de comunism.

VIDEO Liviu Dragnea: Am trei ministri pe care i-as remania

Vicepremierul Liviu Dragnea a afirmat, raspunzand unei intrebari in cadrul unui interviu acordat Digi24, ca ar remania trei ministri din actualul guvern, fara insa a ii nominaliza.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2079 seconds )