Libnet.ro
UNICEF

22:31

Liviu Dragnea: Costul total al manifestarii de la National Arena - 139.000 de euro

Hotnews Hotnews,
Liviu Dragnea: Costul total al manifestarii de la National Arena - 139.000 de euro

Costul total al manifestarii de la National Arena se ridica la 139. 000 de euro, a declarat vineri, la Antena 3, secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, transmite Agerpres. Potrivit acestuia, in acest cost a intrat si paza asigurata pe 17 octombrie la lansarea candidatilor USL. continuă pe Hotnews

Liviu Dragnea: Mitingul USL de pe National Arena a costat 139.000 de euro

Secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, a anuntat vineri ca mitingul de prezentare a candidatilor USL la parlamentare, de pe National Arena, se ridica la 139. 000 de euro. in acest cost a intrat si paza.

Ziua ZERO a campaniei electorale: miting USL pe National Arena PLUS Congresul PPE, la Bucuesti

USL isi lanseaza, astazi, pe National Arena, candidatii la alegerile parlamentare, in prezenta liderilor formatiunilor componente, organizatorii anuntand prezenta a 80. 000 de sustinatori. Evenimentul are loc concomitent cu Congresul PPE, care se.

100 de minute direct de pe National Arena, cu liderii cei mai importanti ai USL-ului

Astazi, de la 17. 00, Alessandra Stoicescu te invita la o editie speciala 100 de minute, transmisa direct de pe National Arena, unde va avea loc lansarea candidatilor USL pentru alegerile parlamentare. Liderii.

Romania - Olanda: S-a batut recordul de asistenta pe National Arena

Partida dintre Romania si Olanda a doborat recordul de spectatori prezenti pe National Arena, stadion inaugurat in urma cu un an si o luna.

USL isi lanseaza, pe National Arena, candidatii la parlamentare.

USL isi lanseaza, miercuri, pe National Arena, candidatii la alegerile parlamentare, in prezenta liderilor formatiunilor componente, organizatorii anuntand prezenta a 80. 000 de sustinatori. Evenimentul are loc concomitent cu Congresul PPE, care se desfasoara la Palatul Parlamentului, potrivit Mediafax. In frunte cu Victor Ponta, care va candida in acelasi colegiu din Gorj ca si in 2008, 17 din cei 21 de membri ai actualului Cabinet vor candida la alegerile parlamentare din 9 decembrie. De .

Liviu Dragnea: inchirierea stadionului a costat in jur de 40.000 euro

Secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, a declarat ieri ca va face publice toate costurile organizarii mitingului de lansare a candidatilor USL pentru alegerile parlamentare, adaugand ca totul s-a facut transparent si pe documente, relateaza sursele de presa.

Liviu Dragnea: inchirierea stadionului a costat in jur de 40.000 euro

Secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, miercuri, mitingul USL pentru anuntarea candidatilor la parlamentare s-a facut transparent si pe documente. Vom face publice toate costurile, pentru ca tot.

Liviu Dragnea: Inchirierea stadionului a costat in jur de 40.000 euro

Secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, a declarat miercuri ca va face publice toate costurile organizarii mitingului de lansare a candidatilor USL pentru alegerile parlamentare, adaugand ca totul s-a facut transparent si pe documente, anunta Agerpres.

Liviu Dragnea s-a decis: candideaza la Camera Deputatilor

Secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, va candida la alegerile parlamentare din decembrie, pentru un post de deputat in colegiul Alexandria, informeaza Adevarul. Dragnea este presedintele Consiliului Judetean.

Liviu Dragnea: Nu exclud o eventuala candidatura la parlamentare, in acest weekend o sa iau decizia finala

Secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, marti, ca nu exclude inca ideea unei candidaturi la alegerile parlamentare si ca va lua o decizie in acest sfarsit de saptamana. Am avut.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2211 seconds )