Libnet.ro
UNICEF

16:45

USL isi lanseaza, pe National Arena, candidatii la parlamentare.

România Liberă România Liberă,
USL isi lanseaza, pe National Arena, candidatii la parlamentare.

USL isi lanseaza, miercuri, pe National Arena, candidatii la alegerile parlamentare, in prezenta liderilor formatiunilor componente, organizatorii anuntand prezenta a 80. 000 de sustinatori. Evenimentul are loc concomitent cu Congresul PPE, care se desfasoara la Palatul Parlamentului, potrivit Mediafax. In frunte cu Victor Ponta, care va candida in acelasi colegiu din Gorj ca si in 2008, 17 din cei 21 de membri ai actualului Cabinet vor candida la alegerile parlamentare din 9 decembrie. De . continuă pe România Liberă

USL isi lanseaza miercuri candidatii pentru alegerile parlamentare, pe Arena Nationala

Uniunea Social Liberala isi lanseaza, miercuri, candidatii pentru alegerile parlamentare din 9 decembrie, intr-o manifestare de amploare, la care organizatorii spun ca sunt asteptati aproximativ 80. 000 de oameni, ce se va desfasura pe cel mai mare stadion din Romania - Arena Nationala, anunta Agerpres. Mitingul de lansare a candidatilor USL pentru alegerile parlamentare va avea loc miercuri, pe Arena Nationala, intre orele 18:00 si 20:00. In total, peste 400 de candidati USL vor intra in batalia pentru fotoliile de deputati si senatori, in colegiile din intreaga tara. Vezi in articol cum va modifica mitingul USL traseele autobuzelor si troleibuzelor care circula in zona Arenei Nationale.

Miercuri, din cauza mitingului USL, vor fi restrictii de trafic in zona National Arena

Trei strazi si un bulevard din zona National Arena vor fi inchise miercuri din cauza mitingului de lansare a candidatilor USL pentru alegerile parlamentare, informeaza Brigada de Politie Rutiera a Capitalei,.

Romania - Olanda: S-a batut recordul de asistenta pe National Arena

Partida dintre Romania si Olanda a doborat recordul de spectatori prezenti pe National Arena, stadion inaugurat in urma cu un an si o luna.

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2173 seconds )