Libnet.ro
UNICEF

19:30

Liviu Dragnea, despre o eventuala cerere de ridicare a imunitatii lui Victor Ponta: Nu avem de gand sa facem exceptie pentru nimeni

Antena3 Antena3,
Liviu Dragnea, despre o eventuala cerere de ridicare a imunitatii lui Victor Ponta: Nu avem de gand sa facem exceptie pentru nimeni

Nu cred ca putem vota altfel. Am spus destul de limpede de a avea un comportament fara ezitare in problemele importante. Ori ne hotaram si se pare ca am inceput sa ne hotaram sa fim consecventi cu ceea ce. continuă pe Antena3

Liviu Dragnea, despre zvonul ca Vasile Dancu si Valeriu Zgonea ar fi propusi pentru functia de premier: O prostie, o dezinformare

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a caracterizat drept o prostie zvonul ca Vasile Dancu si Valeriu Zgonea i-ar fi fost propusi presedintelui Klaus Iohannis ca variante pentru functia de prim ministru.

Ce spune Liviu Dragnea despre inlocuirea premierului Victor Ponta

Presedintele PSD Liviu Dragnea a declarat, duminica, atunci cand intrebat daca social-democratii vor negocia cu presedintele Klaus Iohannis schimbarea Guvernului, ca bineinteles ca PSD va onora orice fel de discutii, pe orice tema, si nu vor refuza dialogul, insa asteapta o invitatie de la Palatul Cotroceni.

Liviu Dragnea a discutat cu Ponta despre o remaniere a Guvernului

Liviu Dragnea a declarant, luni, ca a cerut o analiza a activitatii minitrilor Guvernului Ponta si ca a discutat cu premierul despre o eventuala remaniere a Executivului.

Dragnea: PSD voteaza pentru ridicarea imunitatii Elenei Udrea

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat ca partidul pe care il conduce va vota pentru ridicarea imunitatii parlamentare a deputatei Elena Udrea.

Ion Iliescu nu mai face parte din conducerea PSD. Liviu Dragnea: Poate sa vina oricand

Ion Iliescu nu mai face parte din Biroul Permanent National al PSD incepand de duminica, atunci cand Congresul Extraordinar a validat cateva modificari la statut prin care BPN se restrange inclusiv prin eliminarea presedintelui de onoare din aceasta structura de conducere centrala. Liviu Dragnea a declarat luni, dupa prima sedinta a noului BPN, ca era necesar ca Iliescu sa fie scos din acest formalism, precizand ca fostul presedinte poate participa oricand la sedinte si sa transmita ceea ce simte. Aceasta modificare inseamna insa ca Iliescu nu va mai avea drept de vot in cadrul BPN, asa cum s-a intamplat pana acum.

Liviu Dragnea ii cere ministrului Transporturilor sa analizeze ce se intampla la Tarom: Daca ce a ajuns la noi e adevarat nu e in regula deloc

Seful PSD, Liviu Dragnea, i-a cerut ministrului Transporturilor, Iulian Matache, sa analizeze ce se intampla la Tarom, in conditiile in care in ultima saptamana s-au primit la partid foarte multe sesizari din randul celor care lucreaza acolo.

Liviu Dragnea a reevaluat conducerea ICR din perioada H.R. Patapievici: A fost o mare greseala felul in care PSD a tratat Institutul Cultural Roman

In discursul sau de duminica, de la Congresul PSD, Liviu Dragnea a tinut sa amendeze pozitia pe care a avut-o in 2012 PSD fata de conducerea ICR din perioada H. Patapievici. Noul lider al PSD a aratat ca felul in care PSD a indepartat conducerea ICR a fost o greseala care a lasat rani adanci in perceptia publica si ca nu stie daca actuala conducere a ICR ar fi capabila de o agenda culturala cel putin comparabila cu cea din vremea lui Patapievici.

Prima sedinta a noii echipe de conducere a lui Liviu Dragnea

Liviu Dragnea si noua sa echipa de conducerea PSD, aleasa duminica, au avut, luni dimineata, prima sedinta de partid. La intalnire, au fost prezenti inclusiv premierul Victor Ponta si vicepremierul Gabriel Oprea, dar si persoane care nu au obtinut nici o functie la alegerile de la Congresul de duminica.

Liviu Dragnea si-a desemnat pe succesorul in functia care l-a facut celebru, cea de secretar general al PSD

Liviu Dragnea a anuntat, luni, ca l-a desemnat pe liderul deputatilor PSD, Marian Neacsu, in functia de secretar general al partidului. Acesta urmeaza sa ii ia locul lui Andrei Dolineaschi, ales vicepresedinte al PSD la Congresul de duminica, transmite Mediafax.

Liviu Dragnea si-a desemnat succesorul in functia care l-a facut celebru, cea de secretar general al PSD

Liviu Dragnea a anuntat, luni, ca l-a desemnat pe liderul deputatilor PSD, Marian Neacsu, in functia de secretar general al partidului. Acesta urmeaza sa ii ia locul lui Andrei Dolineaschi, ales vicepresedinte al PSD la Congresul de duminica, transmite Mediafax.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2238 seconds )