Libnet.ro
UNICEF

07:15

Liviu Dragnea si-a desemnat succesorul in functia care l-a facut celebru, cea de secretar general al PSD

România Liberă România Liberă,
Liviu Dragnea si-a desemnat succesorul in functia care l-a facut celebru, cea de secretar general al PSD

Liviu Dragnea a anuntat, luni, ca l-a desemnat pe liderul deputatilor PSD, Marian Neacsu, in functia de secretar general al partidului. Acesta urmeaza sa ii ia locul lui Andrei Dolineaschi, ales vicepresedinte al PSD la Congresul de duminica, transmite Mediafax. continuă pe România Liberă

Liviu Dragnea si-a desemnat pe succesorul in functia care l-a facut celebru, cea de secretar general al PSD

Liviu Dragnea a anuntat, luni, ca l-a desemnat pe liderul deputatilor PSD, Marian Neacsu, in functia de secretar general al partidului. Acesta urmeaza sa ii ia locul lui Andrei Dolineaschi, ales vicepresedinte al PSD la Congresul de duminica, transmite Mediafax.

Liviu Dragnea, despre zvonul ca Vasile Dancu si Valeriu Zgonea ar fi propusi pentru functia de premier: O prostie, o dezinformare

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a caracterizat drept o prostie zvonul ca Vasile Dancu si Valeriu Zgonea i-ar fi fost propusi presedintelui Klaus Iohannis ca variante pentru functia de prim ministru.

Liviu Dragnea si-a anuntat favoritul pentru functia de presedinte executiv al PSD

Presedintele PSD Liviu Dragnea a spus, sedintei Comitetului Executiv al PSD, ca el il va vota pe Valeriu Zgonea pentru functia de presedinte executiv al partidului.

Ion Iliescu nu mai face parte din conducerea PSD. Liviu Dragnea: Poate sa vina oricand

Ion Iliescu nu mai face parte din Biroul Permanent National al PSD incepand de duminica, atunci cand Congresul Extraordinar a validat cateva modificari la statut prin care BPN se restrange inclusiv prin eliminarea presedintelui de onoare din aceasta structura de conducere centrala. Liviu Dragnea a declarat luni, dupa prima sedinta a noului BPN, ca era necesar ca Iliescu sa fie scos din acest formalism, precizand ca fostul presedinte poate participa oricand la sedinte si sa transmita ceea ce simte. Aceasta modificare inseamna insa ca Iliescu nu va mai avea drept de vot in cadrul BPN, asa cum s-a intamplat pana acum.

Liviu Dragnea ii cere ministrului Transporturilor sa analizeze ce se intampla la Tarom: Daca ce a ajuns la noi e adevarat nu e in regula deloc

Seful PSD, Liviu Dragnea, i-a cerut ministrului Transporturilor, Iulian Matache, sa analizeze ce se intampla la Tarom, in conditiile in care in ultima saptamana s-au primit la partid foarte multe sesizari din randul celor care lucreaza acolo.

Liviu Dragnea a reevaluat conducerea ICR din perioada H.R. Patapievici: A fost o mare greseala felul in care PSD a tratat Institutul Cultural Roman

In discursul sau de duminica, de la Congresul PSD, Liviu Dragnea a tinut sa amendeze pozitia pe care a avut-o in 2012 PSD fata de conducerea ICR din perioada H. Patapievici. Noul lider al PSD a aratat ca felul in care PSD a indepartat conducerea ICR a fost o greseala care a lasat rani adanci in perceptia publica si ca nu stie daca actuala conducere a ICR ar fi capabila de o agenda culturala cel putin comparabila cu cea din vremea lui Patapievici.

Prima sedinta a noii echipe de conducere a lui Liviu Dragnea

Liviu Dragnea si noua sa echipa de conducerea PSD, aleasa duminica, au avut, luni dimineata, prima sedinta de partid. La intalnire, au fost prezenti inclusiv premierul Victor Ponta si vicepremierul Gabriel Oprea, dar si persoane care nu au obtinut nici o functie la alegerile de la Congresul de duminica.

Liviu Dragnea: Daca vom fi chemati la consultari la Cotroceni vom onora invitatia

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a afirmat ca, in situatia in care presedintele Klaus Iohannis va invita PSD la consultari la Palatul Cotroceni, social-democratii vor onora invitatia, inclusiv daca subiectul discutiilor va viza schimbarea premierului, transmite Agerpres.

Liviu Dragnea: PSD-istii care nu vor sa mearga cu mine pe calea dreapta sa ramana la caruta istoriei

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a afirmat duminica, inainte sa voteze la Congres, ca solicitarea sa ca social-democratii sa-si ceara scuze pentru victimele comunismului reprezinta un moment important pentru istoria partidului si ca cei care nu vor sa mearga alaturi de el pe calea dreapta trebuie sa ramana la caruta istoriei.

Liviu Dragnea propune un Cod de conduita in PSD

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, le-a propus duminica social-democratilor adoptarea in interiorul partidului a unui Cod de conduita in care sa fie cuprinse si criteriile de integritate.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1998 seconds )