Libnet.ro
UNICEF

12:15

Ce spune Liviu Dragnea despre inlocuirea premierului Victor Ponta

România Liberă România Liberă,
Ce spune Liviu Dragnea despre inlocuirea premierului Victor Ponta

Presedintele PSD Liviu Dragnea a declarat, duminica, atunci cand intrebat daca social-democratii vor negocia cu presedintele Klaus Iohannis schimbarea Guvernului, ca bineinteles ca PSD va onora orice fel de discutii, pe orice tema, si nu vor refuza dialogul, insa asteapta o invitatie de la Palatul Cotroceni. continuă pe România Liberă

Victor Ponta, la Congresul PSD: Dragnea stie ca are mandatul meu de prim-ministru pe masa, stiu ca il va folosi cum trebuie

Premierul Victor Ponta a declarat duminica, in discursul sustinut in cadrul Congresului PSD, ca noul presedinte al partidului, Liviu Dragnea, are mandatul sau de prim-ministru pe masa.

Congresul PSD ii schimba pe oamenii lui Victor Ponta si reduce din influenta baronilor locali

Congresul PSD de duminica, unde va fi aleasa echipa cu care va lucra Liviu Dragnea, aduce schimbari majore in conducerea partidului, fiind inlocuiti mare parte a liderilor sustinuti in ultimii ani de Victor Ponta, si reduce din influenta baronilor.

De ce lipsit Victor Ponta de la Comitetului Executiv al PSD

Liviu Dragnea, presedintele PSD, a declarat,vineri, ca premierul Ponta l-a sunat si l-a intrebat daca e vreo problema daca poate lipsi de la Comitetul Executiv doarece trebuie sa plece din Bucuresti.

Liviu Dragnea: Daca vom fi chemati la consultari la Cotroceni vom onora invitatia

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a afirmat ca, in situatia in care presedintele Klaus Iohannis va invita PSD la consultari la Palatul Cotroceni, social-democratii vor onora invitatia, inclusiv daca subiectul discutiilor va viza schimbarea premierului, transmite Agerpres.

Liviu Dragnea: PSD-istii care nu vor sa mearga cu mine pe calea dreapta sa ramana la caruta istoriei

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a afirmat duminica, inainte sa voteze la Congres, ca solicitarea sa ca social-democratii sa-si ceara scuze pentru victimele comunismului reprezinta un moment important pentru istoria partidului si ca cei care nu vor sa mearga alaturi de el pe calea dreapta trebuie sa ramana la caruta istoriei.

Liviu Dragnea propune un Cod de conduita in PSD

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, le-a propus duminica social-democratilor adoptarea in interiorul partidului a unui Cod de conduita in care sa fie cuprinse si criteriile de integritate.

Liviu Dragnea: Au fost validate candidaturile pentru congresul de duminica

Liviu Dragnea, presedintele PSD, a declarat, vineri, ca membrii Comitetului Executiv National au validat candidaturile pentru functiile de presedinte executiv si vicepresedinti ai partidului, care vor fi alesi la congresului de duminica.

Liviu Dragnea si-a anuntat favoritul pentru functia de presedinte executiv al PSD

Presedintele PSD Liviu Dragnea a spus, sedintei Comitetului Executiv al PSD, ca el il va vota pe Valeriu Zgonea pentru functia de presedinte executiv al partidului.

Liviu Dragnea nu vrea sa fie premier

Liviu Dragnea, presedintele PSD, a declarat ca nu isi doreste sa se intoarca in Guvernu sub nicio forma si ca nu isi doreste sa fie premier nici acum, nici in 2016.

Surse: Premierul Victor Ponta NU a votat la Congresul PSD

Prim-ministrul Victor Ponta a plecat, duminica, de la Congresul PSD, fara sa voteze pentru functiile de presedintele executiv si de vicepresedinti ai partidului, au declarat surse social-democrate.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2113 seconds )