Libnet.ro
UNICEF

23:15

Liviu Dragnea a discutat cu Ponta despre o remaniere a Guvernului

România Liberă România Liberă,
Liviu Dragnea a discutat cu Ponta despre o remaniere a Guvernului

Liviu Dragnea a declarant, luni, ca a cerut o analiza a activitatii minitrilor Guvernului Ponta si ca a discutat cu premierul despre o eventuala remaniere a Executivului. continuă pe România Liberă

Ponta, despre o posibila remaniere: Am auzit numai laude la adresa Guvernului. Dragnea: Am vorbit cu Ponta despre acest lucru

Intrebat daca a vorbit cu presedintele PSD Liviu Dragnea despre o posibila remaniere a Guvernului, premierul Victor Ponta a declarat, luni, ca a auzit numai laude la adresa Guvernului, insa se poate si mai bine.

Ce spune Victor Ponta despre o posibila remaniere

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, referitor la o posibila remaniere a Guvernului, ca vorbeste tot timpul cu presedintele PSD, Liviu Dragnea, si a precizat ca a auzit numai laude la adresa Guvernului, potrivit Mediafax.

Ce spune Liviu Dragnea despre inlocuirea premierului Victor Ponta

Presedintele PSD Liviu Dragnea a declarat, duminica, atunci cand intrebat daca social-democratii vor negocia cu presedintele Klaus Iohannis schimbarea Guvernului, ca bineinteles ca PSD va onora orice fel de discutii, pe orice tema, si nu vor refuza dialogul, insa asteapta o invitatie de la Palatul Cotroceni.

Prima sedinta a noii echipe de conducere a lui Liviu Dragnea

Liviu Dragnea si noua sa echipa de conducerea PSD, aleasa duminica, au avut, luni dimineata, prima sedinta de partid. La intalnire, au fost prezenti inclusiv premierul Victor Ponta si vicepremierul Gabriel Oprea, dar si persoane care nu au obtinut nici o functie la alegerile de la Congresul de duminica.

Congresul PSD. Cum se desfasoara batalia pentru esalonul doi. Dragnea catre Ponta: Sa nu ne mai faci vreo nefacuta

Social-democratii isi aleg, la aceasta ora, in cadrul Congresului extraordinar, noul Birou Permanent National dupa ce l-au validat pe Liviu Dragnea in functia de presedinte al partidului, ales, deja, de toti membrii de partid cu 97% din voturi.

Liviu Dragnea, despre zvonul ca Vasile Dancu si Valeriu Zgonea ar fi propusi pentru functia de premier: O prostie, o dezinformare

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a caracterizat drept o prostie zvonul ca Vasile Dancu si Valeriu Zgonea i-ar fi fost propusi presedintelui Klaus Iohannis ca variante pentru functia de prim ministru.

Ion Iliescu nu mai face parte din conducerea PSD. Liviu Dragnea: Poate sa vina oricand

Ion Iliescu nu mai face parte din Biroul Permanent National al PSD incepand de duminica, atunci cand Congresul Extraordinar a validat cateva modificari la statut prin care BPN se restrange inclusiv prin eliminarea presedintelui de onoare din aceasta structura de conducere centrala. Liviu Dragnea a declarat luni, dupa prima sedinta a noului BPN, ca era necesar ca Iliescu sa fie scos din acest formalism, precizand ca fostul presedinte poate participa oricand la sedinte si sa transmita ceea ce simte. Aceasta modificare inseamna insa ca Iliescu nu va mai avea drept de vot in cadrul BPN, asa cum s-a intamplat pana acum.

Liviu Dragnea ii cere ministrului Transporturilor sa analizeze ce se intampla la Tarom: Daca ce a ajuns la noi e adevarat nu e in regula deloc

Seful PSD, Liviu Dragnea, i-a cerut ministrului Transporturilor, Iulian Matache, sa analizeze ce se intampla la Tarom, in conditiile in care in ultima saptamana s-au primit la partid foarte multe sesizari din randul celor care lucreaza acolo.

Liviu Dragnea a reevaluat conducerea ICR din perioada H.R. Patapievici: A fost o mare greseala felul in care PSD a tratat Institutul Cultural Roman

In discursul sau de duminica, de la Congresul PSD, Liviu Dragnea a tinut sa amendeze pozitia pe care a avut-o in 2012 PSD fata de conducerea ICR din perioada H. Patapievici. Noul lider al PSD a aratat ca felul in care PSD a indepartat conducerea ICR a fost o greseala care a lasat rani adanci in perceptia publica si ca nu stie daca actuala conducere a ICR ar fi capabila de o agenda culturala cel putin comparabila cu cea din vremea lui Patapievici.

Liviu Dragnea si-a desemnat succesorul in functia care l-a facut celebru, cea de secretar general al PSD

Liviu Dragnea a anuntat, luni, ca l-a desemnat pe liderul deputatilor PSD, Marian Neacsu, in functia de secretar general al partidului. Acesta urmeaza sa ii ia locul lui Andrei Dolineaschi, ales vicepresedinte al PSD la Congresul de duminica, transmite Mediafax.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2082 seconds )