Libnet.ro
UNICEF

20:15

Liviu Dragnea, inainte de motiunea de cenzura: Sorin Grindeanu are parte de toata sustinerea mea. Va iesi mai intarit din situatia grea din ultimele zile

B1 B1,
Liviu Dragnea, inainte de motiunea de cenzura: Sorin Grindeanu are parte de toata sustinerea mea. Va iesi mai intarit din situatia grea din ultimele zile

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a tinut o scurta declaratie de presa la finalul unei sedinte de partid care a avut loc la Parlament inainte de discutarea in plen a motiunii de cenzura depusa. continuă pe B1

Sorin Grindeanu are un talisman norocos pe care il poarta peste tot. Despre ce e vorba (FOTO)

Premierul Sorin Grindeanu este foarte atasat de un accesoriu, motiv pentru care il poarta cu el tot timpul, indiferent de situatie. Este vorba despre o bratara impletita cu care a fost vazut de.

Dragnea: Nu are de ce sa fie un conflict intre mine si Sorin Grindeanu; are sustinerea mea totala

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat luni, la Parlament, ca nu are de ce sa fie un conflict intre el si premierul Sorin Grindeanu, informandu-l pe acesta din urma ca, impreuna cu intreg Cabinetul de ministrii, beneficiaza in.

Dragnea: Nu are de ce sa fie un conflict intre mine si Sorin Grindeanu. Are sustinerea mea totala

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat luni, la Parlament, ca nu are de ce sa fie un conflict intre el si premierul Sorin Grindeanu, informandu-l pe acesta din urma ca, impreuna cu intreg Cabinetul de ministrii, beneficiaza in continuare de sustinerea sa totala.

VIDEO Liviu Dragnea: Eu ma consider o persoana foarte cinstita/ Tinta a fost si ramane PSD-ul/ Premierul are toata sustinerea mea

Liderul PSD Liviu Dragnea a declarat ca se considera o persoana foarte cinstita, condamnata pe marginea unui dosar politic. El a afirmat ca face apel la calm si ca tinta a fost si ramane PSD-ul, atunci cand a fost intrebat cum se simte avand in vedere ca exista de cinci zile pancarte care il vizeaza la proteste. Dragnea a declarat si ca Guvernul nu are de ce sa demisioneze si ca Sorin Grindeanu are sustinerea sa totala, precizare facuta in contextul in care Dragnea si Grindeanu nu au stat impreuna la declaratiile de dupa sedinta PSD si au venit separat la aceasta.

Romanii din Londra au protestat si luni seara. Manifestantii au imbracat in zeghe un manechin cu chipul lui Liviu Dragnea

Un grup de romani a protestat si luni seara la Londra fata de Guvernul Grindeanu si intentia de a modifica Codul penal. Oamenii, mult mai putini fata de zilele trecute, au fluturat drapele si pancarte cu mesaje anti-coruptie, potrivit News. ro. Romanii au scandat Refuz acest abuz si Hotii, hotii. Manifestantii au imbracat in zeghe un manechin cu chipul lui Liviu Dragnea.

Liviu Dragnea: Sorin Grindeanu si actualul guvern au sustinerea mea totala. Teoretic nu avem probleme la motiunea de cenzura (VIDEO)

Liviu Dragnea a sustinut luni o scurta declaratie de presa la finalul unui sedinte de urgenta organizata la partid, intalnire la care a participat si premierul Sorin Grindeanu si ministrul.

Liviu Dragnea: Guvernul Grindeanu nu are de ce sa demisioneze

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat luni, la Parlament, ca Guvernul nu are de ce sa demisioneze in urma amplelor proteste din tara, iar dupa ce motiunea de cenzura va fi votata in Parlament, premierul Sorin Grindeanu va anunta daca il demite pe.

PNL nu renunta la motiunea de cenzura, dupa abrogarea ordonantei Dragnea. Turcan: Guvernul a recunoscut ca a gresit

Presedintele interimar al PNL Raluca Turcan a declarat ca liberalii merg inainte cu motiunea de cenzura la adresa guvernului Sorin Grindeanu, dupa abrogarea OUG 13/2017 de modificare a Codului Penal si de Procedura Penala. Turcan precizeaza insa ca nu doreste sa valorifice politic protestele de strada.

Liviu Dragnea, intrebat despre posibilitatea numirii unui nou ministru al Justitiei: il lasam pe premier sa faca anuntul. Evident, persoana trebuie sa aiba si sustinerea partidului

Seful PSD Liviu Dragnea a declarat, miercuri, la Parlament, inainte sa inceapa dezbaterea motiunii de cenzura PNL - USR impotriva Guvernului Grindeanu, ca premierul are toata sustinerea formatiunii.

Ironii intre Traian Basescu si Liviu Dragnea: Numai in Romania te poate injura cineva pe timpul tau/ Numai in Romania un ayatollah e ortodox (VIDEO)

Dezbaterile din plenul Parlamentului pe motiunea de cenzura impotriva guvernului Grindeanu s-a incheiat cu o serie de ironii intre Traian Basescu si Liviu Dragnea. Fostul presedinte al Romacirc.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2374 seconds )