Libnet.ro
UNICEF

01:05

Liviu Dragnea isi doreste presedintia comisiei parlamentare de ancheta privind alegerile prezidentiale din 2009

România Liberă România Liberă,
Liviu Dragnea isi doreste presedintia comisiei parlamentare de ancheta privind alegerile prezidentiale din 2009

Liviu Dragnea a anuntat, miercuri, la Antena 3, ca intentioneaza sa preia conducerea comisiei parlamentare de ancheta privind implicarea unor institutii in desfasurarea alegerilor prezidentiale din 2009. continuă pe România Liberă

Liviu Dragnea isi doreste presedintia comisiei parlamentare de ancheta privind alegerile prezidentiale din 2009

Liviu Dragnea a anuntat, miercuri, la Antena 3, ca intentioneaza sa preia conducerea comisiei parlamentare de ancheta privind implicarea unor institutii in desfasurarea alegerilor prezidentiale, urmand sa verifice daca presedintele Camerei Deputatilor poate prelua presedintia unei comisii de ancheta.

Liviu Dragnea vrea presedintia comisiei parlamentare de ancheta privind alegerile prezidentiale din 2009

Presedintele PSD Liviu Dragnea a anuntat, la Sinteza zilei, de la Antena 3, ca isi doreste sa preia conducerea comisiei parlamentare de ancheta privind implicarea unor institutii in desfasurarea.

Victor Ponta dezvaluie motivul scandalului cu Liviu Dragnea: De aia sunt suparat pe el

Victor Pontaa devoalat motivele scandalului cu Liviu Dragnea, intr-o emisiune la un post de televiziune, unde a spus ca este deranjat ca liderul PSD da ordine guvernului. Liviu Dragnea da ordine.

Instanta suprema decide soarta lui Liviu Dragnea dupa Paste

Avocatii lui Liviu Dragnea au cerut, ieri, Completului de cinci judecatori al instantei supreme sa admita contestatia la executare a presedintelui PSD, Liviu Dragnea, in dosarul Referendumul pe motiv ca hotararea nu a fost redactata in 30 de zile de la pronuntare, iar la data motivarii, presedintele completului care a solutionat cauza nu mai era judecator, pentru ca se pensionase, potrivit News. ro.

Instanta suprema analizeaza contestatia la executare a lui Liviu Dragnea

ACTUALIZARE 10:35 Dragnea, la ICCJ: Sper ca judecatorii sa imi dea dreptate cu ce am cerut in contestatia la executare din dosarul &171;Referendumul &187; Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a venit luni la instanta suprema, el declarand ca spera ca cei cinci judecatori din complet sa ii dea dreptate si sa admita contestatia sa la executare in dosarul Referendumul, in care a fost condamnat definitiv, in aprilie 2016, la doi ani de inchisoare cu suspendare. ------------- Completul de cinci judecatori al instantei supreme judeca, luni, contestatia la executare a presedintelui PSD, Liviu Dragnea, in dosarul Referendumul, in care a fost condamnat definitiv, in aprilie 2016, la doi ani de inchisoare cu suspendare.

Liviu Dragnea, la Instanta Suprema. Judecatorii dezbat contestatia presedintelui PSD la condamnarea primita in dosarul Referendumul

Liviu Dragnea a ajuns luni in fata judecatorilor de la Curtea Suprema. Judecatorii de la Curtea Suprema dezbat astazi contestatia lui Liviu Dragnea la condamnarea primita in dosarul.

Liviu Dragnea: Nu se poate sa nu existe un prag in privinta abuzului in serviciu; Parlamentul va decide valoarea lui

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a declarat miercuri, la Antena 3, ca nu se poate sa nu existe un prag al prejudiciului in cadrul infractiunilor de abuz in serviciu, dar valoarea acestuia va fi stabilita in Parlament, in baza proiectului de lege elaborat de Ministerul Justitiei, urmand totodata sa aiba loc si o ampla dezbatere cu privire la aceasta chestiune.

Liviu Dragnea: Nu se poate sa nu existe un prag in privinta abuzului in serviciu; Parlamentul va decide valoarea lui

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a declarat miercuri seara, la Antena 3, ca nu se poate sa nu existe un prag al prejudiciului in cadrul infractiunilor de abuz in serviciu, dar valoarea acestuia va fi stabilita in Parlament, in baza proiectului de lege elaborat de Ministerul Justitiei, urmand totodata sa aiba loc si o ampla dezbatere cu privire la aceasta chestiune.

Liviu Dragnea: Se incearca decredibilizarea Guvernului, astfel incat Comisia Europeana sa declanseze procedura de deficit excesiv

Liderul PSD Liviu Dragnea a explicat la Antena3 ca Guvernul Romaniei se infrunta cu un plan de decredibilizare la Bruxelles, iar miza acestuia ar fi destul de mare.

Liviu Dragnea, despre scrisoarea trimisa de NN Pensii contributorilor: Totul a pornit de la Misu Negritoiu. in foarte scurt timp Parlamentul va demite toata conducerea ASF

Presedintele PSD Liviu Dragnea intervine in dezbaterile provocate in spatiul public de o scrisoare trimisa de NN Pensii contributorilor sai, atraganu-le atentia ca in ultima perioada avut.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2069 seconds )