Libnet.ro
UNICEF

16:45

Liviu Dragnea, legaturi cu finantatorii lui Donald Trump? Adina Anghelescu, informatii in premiera nationala din dosar

Antena3 Antena3,
Liviu Dragnea, legaturi cu finantatorii lui Donald Trump? Adina Anghelescu, informatii in premiera nationala din dosar

Se poate spune si asa: Culisele Puterii. Un fel de House of Cards in varianta mioritica, o casa de productii DNA si un scenarist pus pe fapte mari: procurorul Jean Uncheselu. Personajul principal, Liviu Dragnea. Sa incepem naratiunea. continuă pe Antena3

Donald Trump, reusita colosala in America. Curtea Suprema a facut anuntul momentului

Inainte si dupa pierderea alegerilor, Donald Trump s-a vazut in fata mai multor procese intentate la Curtea Suprema. Cea mai recenta decizie a Curtii ii aduce o victorie nesperata fostului presedinte, dar lupta acestuia continua. Curtea Suprema ii da castig de cauza lui Trump Fostului presedinte american, Donald Trump, i s-a intentat un proces greu .

Donald Trump a mai primit o veste crunta. A fost interzis definitiv

Platforma video face anuntul neasteptat. Fostul presedinte al Statelor Unite Donald Trump primeste o noua lovitura. Predecesorul presedintelui Joe Biden are contul suspendat pentru o perioada nedefinita. Donald Trump a mai primit o veste crunta Fostul lider de la Casa Alba a fost interzis si pe platforma video Youtube pe o perioada nedeterminata. Contul fostului .

Regeneron, compania care l-a vindecat pe Donald Trump de COVID-19 printr-un cocktail cu anticorpi, garanteaza: tratamentul reduce 100% infectia cu simptome

Regeneron, compania care a realizat cocktail-ul minune anti-COVID-19, care l-a vindecat pe Donald Trump intr-un timp record, a anuntat faptul ca tratamentul american este 100% eficient, informeaza.

inca un gigant al internetului il cenzureaza definitiv pe Donald Trump

Donald Trump a fost inchis pe mai multe platforme din social media, decizii care au starnit un adevarat scandal la nivel mondial. Mai nou, un alt gigant al internetului urmeaza reteta celor de la Facebook si.

YouTube suspenda pe termen nedefinit contul lui Donald Trump

YouTube il da afara de pe platforma sa pe Donald Trump - pe o perioada nedeterminata -, iar de la 13 inuarie acesta nu mai poate posta pe aceasta platforma de impartasire de video, in urma unei suspendari a contului acestuia, dupa ce Twitter a inchis definitiv contul fostului presedinte american.

Calcul final: Washington Post a anuntat numarul total al minciunilor spuse de Donald Trump in calitate de presedinte al SUA

Washington Post a anuntat numarul minciunilor spuse de Donald Trump de-a lungul celor patru ani de mandat la Casa Alba.

Articolul privind inculparea lui Donald Trump, livrat Senatului. incep pregatirile pentru proces

Articolul privind inculparea fostului presedintele american Donald Trump, acuzat de incitare la insurgenta, a fost livrat luni seara Senatului, incepand astfel pregatirile pentru proces, relateaza NBC.

Curtea Suprema a SUA a blocat doua actiuni judiciare impotriva lui Donald Trump

Curtea Suprema a Statelor Unite a ordonat luni incetarea a doua proceduri judiciare impotriva fostului presedinte Donald Trump, initiate conform unei prevederi constitutionale care ii interzice sefului statului sa accepte venituri de origine straina daca nu sunt aprobate de Congres, scrie Agerpres.

Nemtii au invatat de la Donald Trump: tratamentul experimental impotriva Coronavirus, in Germania

Donald Trump si-a revenit in doar cateva zile dupa ce s-a infectat cu coronavirus datorita unui tratament experimental cu anticorpi de sinteza. Acelasi tratament va ajunge acum la pacientii.

Curtea Suprema a SUA blocheaza doua actiuni judiciare impotriva lui Donald Trump

Curtea Suprema a Statelor Unite a ordonat luni incetarea procedurilor judiciare impotriva fostului presedinte Donald Trump initiate conform unei prevederi constitutionale care ii interzice sefului statului sa accepte venituri de origine straina daca nu au fost aprobate de Congres, informeaza AFP si Reuters.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2023 seconds )