Libnet.ro
UNICEF

01:06

Liviu Dragnea: Am mizat pe aceasta femeie ambitioasa si foarte curajoasa. Bucurestiul are in premiera o femeie primar

Hotnews Hotnews,
 Liviu Dragnea: Am mizat pe aceasta femeie ambitioasa si foarte curajoasa. Bucurestiul are in premiera o femeie primar

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, duminica seara, dupa ce exit-poll-urile realizate la iesirea de la urne au indicat-o invingator detasat in alegerile pentru Primaria Capitalei pe Gabriela Firea, ca Am mizat pe aceasta femeie ambitioasa si foarte curajoasa. A facut fata tuturor atacurilor. Bucurestiul are in premiera o femeie primar, iar PSD are in premiera primar general. continuă pe Hotnews

ALEGERI LOCALE 2016. Liviu Dragnea: Sunt bucuros ca am mizat pe aceasta femeie curajoasa, Gabriela Firea

Presedintele PSD Liviu Dragnea a felicitat-o duminica seara pe Gabriela Firea, castigatoarea PSD la Primaria Capitalei, precizand ca aceasta este o premiera atat pentru Capitala, cat si.

Liviu Dragnea: Am reflectat, raman presedintele PSD

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat ca va ramane la conducerea partidului dupa rezultatele obtinute la alegerile locale de duminica, informeaza Agerpres. Da, am reflectat, raman.

Liviu Dragnea: Vom avea mai multi primari decat inainte de aceste alegeri. Prima noastra optiune e sa facem alianta cu ALDE. Se poate vorbi de o colaborare si cu Nicusor Dan

Presedintele PSD, Liviu Dragnea a declarat duminica seara ca, in urma alegerilor locale, prima optiune este aceea a unei aliante intre PSD si ALDE, dar ca se poate vorbi si de o alianta cu.

Liviu Dragnea: Voi ramane presedintele PSD

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat ca va ramane la conducerea formatiunii social-democrate ca urmare a rezultatelor inregistrate la alegerile locale de duminica, scrie agerpres. Da, am.

Alegeri locale 2016. Liviu Dragnea a votat la Turnu Magurele. Un elector, despre sansa PSD: Sa stiti ca acum nu mai iese

Liviu Dragnea, liderul PSD, a votat la Turnu Magurele la alegerile locale din 5 iunie 2016. Politicianul, care este condamnat penal, a marturisit cu ce ganduri a venit la urne.

ALEGERI LOCALE 2016. Presedintele PSD, Liviu Dragnea: Sper ca romanii sa voteze oameni care nu vand iluzii

Presedintele PSD Liviu Dragnea a mers, duminica, in jurul orei 10. 15, la sectia de votare amenajata la Scoala Mircea cel Batran din Turnu Magurele.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2088 seconds )