Libnet.ro
UNICEF

23:15

Liviu Dragnea: Vom avea mai multi primari decat inainte de aceste alegeri. Prima noastra optiune e sa facem alianta cu ALDE. Se poate vorbi de o colaborare si cu Nicusor Dan

B1 B1,
Liviu Dragnea: Vom avea mai multi primari decat inainte de aceste alegeri. Prima noastra optiune e sa facem alianta cu ALDE. Se poate vorbi de o colaborare si cu Nicusor Dan

Presedintele PSD, Liviu Dragnea a declarat duminica seara ca, in urma alegerilor locale, prima optiune este aceea a unei aliante intre PSD si ALDE, dar ca se poate vorbi si de o alianta cu. continuă pe B1

Alegeri fara vedete: Mai multi primari cu notorietate, impiedicati de dosarele penale sa mai candieze (VIDEO)

Radu Mazare, Neculai Ontanu, Andrei Chiliman, Gheorghe Nichita sau Sorin Oprescu. Toti primari cu notorietate, cu doua, trei sau chiar patru mandate, dar si cu dosare penale. Anchete care i-au impiedicat sa.

ALEGERI LOCALE 2016. Localitatile in care au votat mai multi alegatori decat erau pe liste

Alegeri locale 2016. in cinci sectii de votare din judetul Salaj, prezenta la vot a depasit 100%. Campioana este localitatea Ugrutiu, unde au trecut pe la urne 43 de persoane, in timp ce pe listele.

Alegeri locale 2016. Liviu Dragnea a votat la Turnu Magurele. Un elector, despre sansa PSD: Sa stiti ca acum nu mai iese

Liviu Dragnea, liderul PSD, a votat la Turnu Magurele la alegerile locale din 5 iunie 2016. Politicianul, care este condamnat penal, a marturisit cu ce ganduri a venit la urne.

Liviu Dragnea: Am reflectat, raman presedintele PSD

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat ca va ramane la conducerea partidului dupa rezultatele obtinute la alegerile locale de duminica, informeaza Agerpres. Da, am reflectat, raman.

Liviu Dragnea: Voi ramane presedintele PSD

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat ca va ramane la conducerea formatiunii social-democrate ca urmare a rezultatelor inregistrate la alegerile locale de duminica, scrie agerpres. Da, am.

Liviu Dragnea: Am mizat pe aceasta femeie ambitioasa si foarte curajoasa. Bucurestiul are in premiera o femeie primar

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, duminica seara, dupa ce exit-poll-urile realizate la iesirea de la urne au indicat-o invingator detasat in alegerile pentru Primaria Capitalei pe Gabriela Firea, ca Am mizat pe aceasta femeie ambitioasa si foarte curajoasa. A facut fata tuturor atacurilor. Bucurestiul are in premiera o femeie primar, iar PSD are in premiera primar general.

ALEGERI LOCALE 2016. Liviu Dragnea: Sunt bucuros ca am mizat pe aceasta femeie curajoasa, Gabriela Firea

Presedintele PSD Liviu Dragnea a felicitat-o duminica seara pe Gabriela Firea, castigatoarea PSD la Primaria Capitalei, precizand ca aceasta este o premiera atat pentru Capitala, cat si.

ALEGERI LOCALE 2016. Presedintele PSD, Liviu Dragnea: Sper ca romanii sa voteze oameni care nu vand iluzii

Presedintele PSD Liviu Dragnea a mers, duminica, in jurul orei 10. 15, la sectia de votare amenajata la Scoala Mircea cel Batran din Turnu Magurele.

ALEGERI LOCALE 2016. Dragnea nu-si mai da demisia din fruntea PSD

Seful PSD, Liviu Dragnea, a declarat ca va ramane in fruntea social-democratilor,dupa scorul obtinut la alegerile locale din Bucuresti.

ALEGERI LOCALE 2016. Putin peste 30 la suta dintre romani au votat pana la ora 16.00. Cei mai multi au votat in Giurgiu si Olt

Pana la ora 10. 00, prezenta la vot este de 7,93%. in 23 de judete, media este mai mare fata de cea pe tara, conform BEC. Cei mai multi alegatori au venit la Teleorman, unde prezenta la vot este de 13,3%, urmat de Giurgiu - 12,29%, Olt - 12,16%, Calarasi - 11,52%, Dambovita - 11,13%.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2168 seconds )