Libnet.ro
UNICEF

22:16

Liviu Dragnea, previziuni pentru principalii oameni de pe scena politica

România Liberă România Liberă,
Liviu Dragnea, previziuni pentru principalii oameni de pe scena politica

Premierul Dacian Ciolos va fi, la anul, intr-o institutie internationala din Europa sau din Statele Unite, apreciaza presedintele PSD, Liviu Dragnea. Nu-mi doresc sa mai fie la Palatul Victoria sau cel putin nu-mi mai doresc sa fie in functie de prim-ministru. n. r. Dacian Ciolos). La anul, cred ca va fi intr-o institutie internationala, in Europa sau in Statele Unite. Da, cred ca asta este obiectivul lui, a declarat Dragnea, miercuri seara, la Romania TV, potrivit Agerpres. El sustine ca relatia sa cu premierul Ciolos este una deocamdata, corecta, dar o urmareste cu foarte mare atentie. continuă pe România Liberă

Liviu Dragnea, previziuni pentru principalii actori de pe scena politica

Premierul Dacian Ciolos va fi, la anul, intr-o institutie internationala din Europa sau din Statele Unite, apreciaza presedintele PSD, Liviu Dragnea. Nu-mi doresc sa mai fie la Palatul Victoria sau cel putin nu-mi mai doresc sa fie in functie de prim-ministru. n. r. Dacian Ciolos). La anul, cred ca va fi intr-o institutie internationala, in Europa sau in Statele Unite. Da, cred ca asta este obiectivul lui, a declarat Dragnea, miercuri seara, la Romania TV, potrivit Agerpres. El sustine ca relatia sa cu premierul Ciolos este una deocamdata, corecta, dar o urmareste cu foarte mare atentie.

Liviu Dragnea anunta ca Victor Ponta va reveni in prima linie in PSD. Fundatia nu e un pericol pentru partid

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a precizat miercuri seara ca relatia sa cu fostul premier si lider PSD, Victor Ponta, este foarte buna, cei doi comunicand de doua-trei ori pe zi. Comunic cu Victor cred ca de doua-trei ori pe zi, si daca e in tara, si daca e plecat, si pe WhatsApp, si pe sms-uri, si direct, la telefon. Relatia este foarte buna, totusi sunt ani de zile in care am stat alaturi. Eu am fost langa el in toti acesti ani in care a fost presedintele partidului si seful guvernului, a declarat Liviu Dragnea, la Romania TV, transmite Agerpres.

Liviu Dragnea, neasteptatul apostol al corectitudinii politice. Cum ar functiona militia gindirii promovata de PSD

John Cleese, unul dintre fondatorii trupei de comedie Monty Python, anunta acum o saptamina ca nu va mai sustine spectacole sau conferinte in universitati si campusuri studentesti din cauza corectitudinii politice. Cleese, o voce extrem de coroziva, avertiza ca aceasta corectitudine politica impinsa la extrem duce la construirea unei societati sucite, precum lumea imaginata de George Orwell in distopia 1984. Ideologia de stinga impusa la nivel de stat, progresismul si corectitudinea politica au devenit o pacoste pentru multe societati occidentale pentru ca interfereaza tot mai mult cu libertatea de exprimare si cu spatiul privat. Acum, Liviu Dragnea si PSD incearca sa impuna aceasta ideologie si in Romania printr-un proiect de lege extrem de periculos pentru libertatea de exprimare - ca e vorba de media, de Facebook, de relatiile inter-personale.

Liviu Dragnea il cheama pe Victor Ponta la lupta, in PSD

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, l-a invitat miercuri, de la tribuna Consiliului National al partidului, pe fostul lider Victor Ponta sa vina alaturi de el in acest an electoral important. Urmeaza un an electoral foarte important si trebuie sa aducem in prima linie toate fortele importante ale partidului nostru, iar Victor Ponta este fara nicio indoiala una dintre cele mai importante forte ale partidului nostru si o stiu foarte bine si adversarii nostri care au incercat sa ne dezbine si nu au reusit. il invit pe Victor sa vina alaturi de noi in acest an electoral, la fel cum eu am stat alaturi de el in toti anii in care a condus acest partid, a declarat Liviu Dragnea, citat de Agerpres.

Liviu Dragnea nu-l mai vrea pe Dacian Ciolos la Guvern, in 2017. Unde il vede insa pe tehnocrat

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat miercuri ca nu-si doreste ca Dacian Ciolos sa mai fie la Palatul Victoria dupa alegerile parlamentare sau cel putin nu in functia de premier, precizand ca urmareste cu.

Liviu Dragnea nu va mai permite nimanui sa vorbeasca in numele PSD. De ce s-a suparat liderul social-democratilor

Presedintele social-democratilor, Liviu Dragnea, a declarat, luni, ca partidul pe care il conduce nu isi asuma scrisoarea data publicitatii de Codrin Stefanescu, subliniind ca nu mai permite nimanui sa vorbeasca in numele PSD.

Acuzatii grave la adresa lui Victor Ponta si Liviu Dragnea. Ce s-a intamplat e fara precedent in istoria sportiva

Dumitru Dragomir lanseaza acuzatii grave la adresa lui Victor Ponta si Liviu Dragnea. intr-un interviu pentru Dolce Sport prezentat de ziare. com, Dragomir a vorbit despre un episod petrecut in seara de dinaintea.

Legea defaimarii: Internautii bombardeaza pagina de Facebook lui Liviu Dragnea cu injuraturi

Pagina de Facebook a lui Liviu Dragnea era bombardata cu injuraturi, miercuri seara, intr-o actiune ce pare un protest fata de Legea defaimarii sociale a sefului PSD.

Liviu Dragnea: in Legea defaimarii nu exista nicio prevedere care sa limiteze libertatea de expresie

Presedintele PSD, deputatul Liviu Dragnea, a declarat miercuri ca in Legea defaimarii nu exista niciun fel de prevedere care sa limiteze libertatea de expresie, aceasta referindu-se la atacurile privind.

Liviu Dragnea despre legea defaimarii sociale: Nu exista nicio prevedere care sa atenteze la libertatea presei

Liderul PSD Liviu Dragnea a declarat, miercuri, in legatura cu proiectul de lege privind defaimarea sociala, ca Nu exista nicio prevedere in acest proiect de lege care sa atenteze la libertatea presei. Dragnea a comentat si criticile la adresa proiectului de lege, transmitandu-le celor care critica inititaiva ca Inainte sa comenteze o initiativa legislativa, sa o critice, sa o citeasca cu atentie.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2287 seconds )