Libnet.ro
UNICEF

06:16

Liviu Dragnea ar putea fi invidios! Unde a fost prins cel mai mare somn din lume (FOTO)

B1 B1,
Liviu Dragnea ar putea fi invidios! Unde a fost prins cel mai mare somn din lume (FOTO)

Liviu Dragnea ar putea fi invidios daca afla de captura record a unui somn, in Franta. Desi povestile pescaresti sunt cunoscute pentru exagerarile lor, de data aceasta lucrurile sunt reale. Somnul. continuă pe B1

Liviu Dragnea: Vor fi recalculate peste 5 milioane de pensii. Legea e gata si ar putea intra in vigoare de la 1 ianuarie

Liviu Dragnea, liderul PSD, a afirmat ca peste cinci milioane de pensii vor fi recalculate in baza noii legi a pensiilor aflata in faza de proiect. Acesta a mai spus ca actul normativ este.

VIDEO Liviu Dragnea: Este aproape finalizat proiectul reducerii taxelor nefiscale. Am putea renunta la taxa pe hora, o mie de lei

Presedintele PSD si al Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a anuntat vineri seara ca, la nivelul PSD, este aproape finalizat proiectul de reducere a taxelor nefiscale, asa cum s-a promis in campania electorala.

Liviu Dragnea: Curtea Constitutionala ar putea fi sesizata asupra unui posibil conflict intre Guvern si DNA

Intrebat daca Guvernul trebuie sa sesizeze Curtea Constitutionala, Liviu Dragnea, care participa la sedinta Comitetului Executiv al PSD de la Sucevita, a spus ca premierul Mihai Tudose asteapta.

BOMBA zilei! isi va pierde FUNCTIA. Liviu Dragnea tocmai a facut ANUNTUL!

UPDATE:Liviu Dragnea a declarat vineri ca Eugen Teodorovici ar putea pierde presedintia Comisiei de buget-finante din Senat, ca urmare a amendamentului depus marti la Ordonanta Guvernului nr. 23/2017 privind.

Eugen Teodorovici, MAZILIT de Liviu Dragnea in Comitetul Executiv al PSD (VIDEO)

Senatorul Eugen Teodorovici, cel care a condus revolta din Senat impotriva split TVA si practic a lucrat impotriva Guvernului, a fost sanctionat in Comitetul Executiv al PSD. Surse din PSD au.

Liviu Dragnea vine la deschiderea anului universitar, la Facultatea de Stiinte si Inginerie din Alexandria

Liviu Dragnea participa luni, incepand cu ora 11,00, la deschiderea noului an universitar la Facultatea de Stiinte si Inginerie din cadrul Universitatii Valahia din Targoviste-Alexandria.

Liviu Dragnea, despre sesizarea CCR dupa ancheta DNA in dosarul Belina: Cand ministrul Justitiei va veni cu proiectul, Guvernul va sesiza; daca ministrul vine intr-adevar

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat vineri ca, atunci cand ministrul Justitiei va veni cu proiectul de sesizare, Guvernul va sesiza CCR in legatura cu anchetarea de catre DNA a adoptarii unor HG, liderul PSD adaugand: daca ministrul vine intr-adevar, relateaza News. ro.

Liviu Dragnea cere evaluarea tuturor celor 135 de secretari de stat

Presedintele Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea, le-a solicitat tuturor ministrilor din cabinetul Tudose evaluarea celor 135 de secretari de stat. Liderul PSD a declarat vineri, in cadrul unei.

Liviu Dragnea denunta CFR la DNA: Ce l-a nemultumit pe liderul PSD

Inainte de intrunirea Comitetului Executiv al PSD de vineri de la Sucevita, Liviu Dragnea a cerut procurorilor sa ancheteze activitatea de la compania CFR SA, acuzand ca aici se fac contracte, dar fi.

Liviu Dragnea, acuzatii dure: Statul roman plateste milioane de euro unor companii private pentru lucrari neefectuate

Liderul PSD Liviu Dragnea a declarat ca Romania pierde sute de milioane de euro prin companii de stat obligate sa plateasca unor firme private lucrari neexecutate si a acuzat procurorii de neimplicare.

ştiri de la B1

actualitate, 06:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2268 seconds )