Libnet.ro
UNICEF

18:00

Liviu Dragnea ramane in fruntea PSD, desi a fost condamnat la doi ani de inchisoare cu suspendare, in dosarul Referendumul

România Liberă România Liberă,
Liviu Dragnea ramane in fruntea PSD, desi a fost condamnat la doi ani de inchisoare cu suspendare, in dosarul Referendumul

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, nu comenteaza decizia instantei, dar ramane la conducerea partidului cel putin pana dupa alegerile locale. La iesirea de la sedinta conducerii formatiunii, a declarat:: Am avut discutia in partid si am vrut sa aflu de la colegi ce ar inseamn o retragere a mea acum, pentru cele cateva zeci de mii de candidati ai PSD pentru alegerile locale. Parerea aproape unanima a fost ca o retragere a mea sa destabilizeze toate activitatile de campanie, iar PSD ar risca sa nu obtina scorul meritat la alegeri. Am decis, asadar sa raman si vom avea o alta discutie dupa alegerile locale. continuă pe România Liberă

UPDATE. Liviu Dragnea ramane in fruntea PSD, desi a fost condamnat la doi ani de inchisoare cu suspendare, in dosarul Referendumul

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, nu comenteaza decizia instantei, dar ramane la conducerea partidului cel putin pana dupa alegerile locale. La iesirea de la sedinta conducerii formatiunii, a declarat:: Am avut discutia in partid si am vrut sa aflu de la colegi ce ar inseamn o retragere a mea acum, pentru cele cateva zeci de mii de candidati ai PSD pentru alegerile locale. Parerea aproape unanima a fost ca o retragere a mea sa destabilizeze toate activitatile de campanie, iar PSD ar risca sa nu obtina scorul meritat la alegeri. Am decis, asadar sa raman si vom avea o alta discutie dupa alegerile locale.

PNL cere demisia lui Liviu Dragnea din fruntea PSD: Actualul lider al PSD poarta eticheta de condamnat pentru frauda electorala. Ar depasi orice imaginatie ca, in contextul alegerilor din acest an, Dragnea sa ramana la conducerea PSD

PNL ii cere demisia lui Liviu Dragnea de la conducerea PSD, dupa ce acesta a primit o condamnare de doi ani de inchisoare cu suspendare in dosarul Referedumului. Liberalii au transmis vineri un.

Liviu Dragnea ramane la conducerea PSD, dupa verdictul in Dosarul Referendumul: Am decis sa gestionez in continuare campania electorala (VIDEO)

Liviu Dragnea a decis sa ramana presedintele PSD. Hotararea a fost comunicata in urma unei discutii cu membrii de partid. Potrivit acestuia, aproape toata lumea prezenta la intrunire a co.

Secretele lui Liviu Dragnea, baronul sarac de Teleorman care a inviat mortii, a lasat Romania fara banii UE si a pus stapanire pe tot poporul PSD

Liviu Dragnea, liderul PSD, a fost condamnat definitiv vineri, 22 aprilie, la doi ani de inchisoare cu suspendare in Dosarul Referendumului, dupa ce prima instanta il condamnase la un an de inchisoare cu suspendare. Adevarul va prezinta cele mai importante momente din cariera politica a lui Dragnea, care l-au ridicat la statutul de baron de Teleorman si, apoi, la lider al intregii suflari social-democratice din Romania.

Liviu Dragnea nu se retrage de la conducerea PSD. Afla de ce

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, ramane la conducerea partidului cel putin pana dupa alegerile locale. La iesirea de la sedinta conducerii formatiunii, a declarat: Am avut discutia in partid si am vrut sa aflu de la colegi ce ar inseamn o retragere a mea acum, pentru cele cateva zeci de mii de candidati ai PSD pentru alegerile locale. Parerea aproape unanima a fost ca o retragere a mea sa destabilizeze toate activitatile de campanie, iar PSD ar risca sa nu obtina scorul meritat la alegeri. Am decis, asadar sa raman si vom avea o alta discutie dupa alegerile locale.

Cozmin Gusa: Ramanerea lui Dragnea in fruntea PSD initiaza un act anarhic

Liviu Dragnea ar fi trebuit sa se autosuspende din functia de presedinte al social-democratiilor, iar decizia sa de a nu pleca din fruntea partidului initiaza un act de tip anarhic, punand in pericol ordinea in stat, considera consultantul politic Cozmin Gusa.

Liviu Dragnea, condamnat definitiv la doi ani de inchisoare cu suspendare in dosarul Referendumul

ACTUALIZARE 14:42 Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a fost condamnat definitiv, vineri, la doi ani de inchisoare cu suspendare de inalta Curte de Casatie si Justitiei in dosarul Referendumul. ------ Pe 15 mai 2015, Liviu Dragnea a fost condamnat de un complet de trei judecatori de la iCCJ in dosarul Referendumul la un an de inchisoare cu suspendare, cu un termen de incercare de trei ani. Alti 74 de inculpati din dosar au fost fie achitati, fie condamnati la inchisoare cu suspendare. Decizia a fost atacata cu apel de cei condamnati, inclusiv de Liviu Dragnea.

Mircea Geoana stie ce trebuie sa faca Liviu Dragnea dupa condamnare: Nu are decat o singura solutie

Liviu Dragnea, cu aceasta decizie definitiva de condamnare, nu are decat o singura solutie - aceea de a demisiona din fruntea PSD, a declarat vineri presedintele PSRO, senatorul Mircea Geoana. Nu.

Liviu Dragnea a fost condamnat la doi ani de inchisoare cu suspendare in dosarul Referendumului

Presedintele PSD, Liviu Dragnea si-a aflat sentinta in dosarul Refferendumului. Acesta a fost condamnat la doi ani de inchisoare cu suspendare in dosarul Referendumului, decizia Inaltei Curti de Casatie si Justitie fiind una definitiva, conform Mediafax.

Doi ani cu suspendare pentru Liviu Dragnea: Valeriu Zgonea se gandeste sa-si dea demisia din conducerea PSD

Presedintele executiv al PSD, Valeriu Zgonea, ia in calcul sa-sid ea demisia din conducerea PSD, dupa ce Liviu Dragnea a fost condamnat definitiv la doi ani cu suspendare in dosarul Referendumul.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2257 seconds )