Libnet.ro
UNICEF

14:30

Liviu Dragnea: Reactia Statelor Unite in Siria este perfect justificata. Ar trebui sustinuta si de alte natiuni

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Liviu Dragnea: Reactia Statelor Unite in Siria este perfect justificata. Ar trebui sustinuta si de alte natiuni

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a afirmat, sambata, prin intermediul unei postari de Facebook, ca bombardarea de catre Statele Unite a unei baze militare siriene este o reactie justificata la un atac care a vizat uciderea in masa a civililor si ar. continuă pe Wall-Street Ro

Dragnea: Reactia Statelor Unite in Siria este perfect justificata; ar trebui sustinuta si de alte natiuni

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a afirmat, sambata, prin intermediul unei postari de Facebook, ca bombardarea de catre Statele Unite a unei baze militare siriene este o reactie justificata la un atac care a vizat uciderea in masa a civililor si ar trebui sustinuta si de alte tari.

Liviu Dragnea: Daca datele confirma atacul chimic din Siria, reactia militara a Statelor Unite este perfect justificata

Daca datele confirma atacul chimic din Siria, din localitatea Khan Shaykhun, in urma caruia au murit in chinuri oribile mai multi civili si copii, atunci reactia militara a Statelor Unite este perfect justificata si ar trebui sustinuta si de alte natiuni, scrie sambata presedintele PSD, Liviu Dragnea, pe pagina sa de Facebook.

Dragnea: Reactia militara a SUA in Siria este perfect justificata si ar trebui sustinuta si de alte natiuni

Atacul fortelor americane asupra bazei siriene reprezinta o reactie justificata la un atac care a vizat uciderea in masa a civililor si ar trebui sustinuta si de alte tari, a scris Liviu Dragnea, pe.

Dragnea, reactie despre conflictul din Siria: Daca datele confirma atacul chimic, reactia militara a SUA e perfect justificata

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a declarat sambata ca daca datele confirma atacul chimic din Siria, din localitatea Khan Shaykhun, in urma caruia au murit in chinuri.

MAE: Atacul Statelor Unite in Siria, o reactie ferma la atrocitatile comise in urma atacului cu arme chimice

Ministerul Afacerilor Externe informeaza, intr-un comunicat oficial, ca atacul Statelor Unite in Siria constituie o reactie ferma la atrocitatile comise in urma atacului cu arme chimice,.

Liviu Dragnea il apostrofeaza pe Klaus Iohannis, dupa intrevederile cu oficialii europeni: Sunt foarte nemultumit ca nu s-a prevazut o intalnire a Comisiei de la Venetia cu CCR

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a declarat, joi, ca este nemultumit de faptul ca nu a fost prevazuta in programul evenimentului international organizat joi si vineri la Palatul Cotroceni si o intalnire intre Comisia de la Venetia si Curtea Constitutionala a Romaniei CCR).

Prima MASURA luata de Rusia dupa atacul cu rachete al Statelor Unite. Putin a decis sa SUSPENDE memorandumul de siguranta al zborului in Siria

Rusia suspenda memorandumul de siguranta al zborului peste Siria dupa atacul cu rachete al Statelor Unite, informeaza RT. com. Rusia a suspendat Memorandumul de intelegere privind siguranta zborului.

Trump a indemnat toate natiunile civilizate sa se alature Statelor Unite si sa puna capat carnagiului din Siria (VIDEO)

Presedintele american Donald Trump a indemnat toate natiunile civilizate sa se alature Statelor Unite si sa puna capat carnagiului din Siria, informeaza The Associated Press. Pacea si armonia.

Surse: Paul Stanescu a propus in CExN excluderea din PSD a lui Ponta. Liviu Dragnea nu a supus la vot propunerea. Reactia lui Ponta

Presedintele PSD Olt, Paul Stanescu, a solicitat joi, in cadrul sedintei Comitetului Executiv National, excluderea din partid a lui Victor Ponta, dar liderul formatiunii, Liviu Dragnea, nu a dorit sa supuna la vot aceasta propunere, potrivit News. ro, care citeaza surse politice. Replica lui Ponta a fost una ironica, vizandu-l pe Stanescu.

Administratia Prezidentiala il contrazice pe Liviu Dragnea: Presedintele Comisiei de la Venetia s-a intalnit joi cu presedintele Curtii Constitutionale, Valer Dorneanu

Administratia Prezidentiala a reactionat, vineri, la afirmatiile de joi ale liderului PSD, Liviu Dragnea, care se declarase nemultumit de faptul ca presedintele Iohannis nu a prevazut o intalnire intre Comisia de la Venetia, prezenta zilele acestea in Romania, si Curtea Constitutionala. Administratia Prezidentiala arata ca Din pacate, informatia vehiculata de domnul Dragnea nu este corecta: Presedintele Comisiei de la Venetia a avut ieri, la ora 12:00, o intalnire cu presedintele CCR, chiar la sediul Curtii.

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2 seconds )