Libnet.ro
UNICEF

00:07

MAE: Atacul Statelor Unite in Siria, o reactie ferma la atrocitatile comise in urma atacului cu arme chimice

Antena3 Antena3,
MAE: Atacul Statelor Unite in Siria, o reactie ferma la atrocitatile comise in urma atacului cu arme chimice

Ministerul Afacerilor Externe informeaza, intr-un comunicat oficial, ca atacul Statelor Unite in Siria constituie o reactie ferma la atrocitatile comise in urma atacului cu arme chimice,. continuă pe Antena3

Reactia MAE la atacul american din Siria: Actiunea SUA constituie o reactie ferma la atrocitatile comise in urma atacului cu arme chimice. Romania este solidara cu Aliatii si partenerii nostri

Actiunea SUA din 7 aprilie 2017 constituie o reactie ferma la atrocitatile comise in urma atacului cu arme chimice. Romania este solidara cu Aliatii si partenerii nostri - este reactia Ministerului roman al Afacerilor Externe la atacul american din Siria. Romania reitereaza condamnarea ferma a atacului chimic intreprins asupra localitatii Khan Sheikhoun din provincia Idlib, din 4 aprilie 2017, soldat cu victime in randul populatiei civile, inclusiv copii, subliniaza MAE.

Turcia saluta atacul Statelor Unite asupra Siriei: Un demers pozitiv care trebuie COMPLETAT

Turcia a salutat atacul american cu rachete de croaziera asupra Siriei, pe care-l considera o evolutie importanta si semnificativa si indeamna la o pozitie sustinuta si dura.

Ce spune MAE despre atacul din Siria: O reactie ferma la atrocitatile comise cu arme chimice

Ministerul Afacerilor Externe MAE) a transmis printr-un comunicat de presa ca actiunea SUA din 7 aprilie 2017, de a ataca baza militara din Siria cu rachete Tomahawk, este o reactie ferma la atrocitatile comise in urma atacului cu arme chimice.

MAE, dupa atacul SUA: Romania este solidara cu aliatii si partenerii sai

Ministerul Afacerilor Externe considera ca actiunea SUA din Siria este o reactie ferma la atrocitatile comise in urma atacului cu arme chimice si subliniaza ca tara noastra este solidara cu aliatii si partenerii sai.

Prima reactie a ministrului Apararii Nationale, Gabriel Les, dupa atacul SUA din Siria

Ministrul Apararii Nationale, Gabriel Les, a condamnat, vineri, atacul cu arme chimice din provincia Idlib, precizand ca reactia Statelor Unite ale Americii constituie o reactie ferma la aceste.

Basescu despre atacul SUA din Siria: Acesta este semnalul ca SUA nu abandoneaza Orientul Mijlociu in mainile Rusiei

Fostul presedinte, Traian Basescu, a declarat despre atacul Statelor Unite asupra unei baze din Siria ca transmite in primul rand un semnal. Statele Unite nu sunt dipsuse sa abandoneze Orientul Mijlociu.

Rusia CONDAMNA atacul SUA din Siria si cere convocarea Consiliului de Securitate ONU

Rusia va solicita o reuniune urgenta a Consiliului de Securitate ONU dupa atacul Statelor Unite asupra unei baze din Siria, Moscova avertizand ca este vorba de o agresiune impotriva unui stat.

Prima MASURA luata de Rusia dupa atacul cu rachete al Statelor Unite. Putin a decis sa SUSPENDE memorandumul de siguranta al zborului in Siria

Rusia suspenda memorandumul de siguranta al zborului peste Siria dupa atacul cu rachete al Statelor Unite, informeaza RT. com. Rusia a suspendat Memorandumul de intelegere privind siguranta zborului.

Donald Trump acuza regimul Assad de atacul odios din Siria. SUA ameninta cu actiuni militare in lipsa unei reactii ONU

Presedintele Statelor Unite, Donald Trump a reiterat miercuri ca regimul Bashar al-Assad, pe care el il considera vinovat de atacul chimic groaznic din Siria, va plati, fiindca astfel de acte.

Surse CNN: Presedintele SUA, Donald Trump, analizeaza optiuni militare ca reactie la atacul chimic din Siria

Presedintele SUA, Donald Trump, analizeaza optiunile de reactie la atacul chimic din Siria, pe care il atribuie regimului Bashar al-Assad, printre masurile luate in considerare fiind cea a unor atacuri punctuale asupra unor obiective militare siriene.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2148 seconds )