Libnet.ro
UNICEF

23:15

Liviu Dragnea: Sistemul de justitie nu trebuie sa se invarta in jurul lui Klaus Iohannis, Kovesi sau Lazar

B1 B1,
Liviu Dragnea: Sistemul de justitie nu trebuie sa se invarta in jurul lui Klaus Iohannis, Kovesi sau Lazar

Liviu Dragnea a lansat un atac dur la adresa presedintelui Iohannis dupa ce acesta din urma a criticat propunerile de modificare a legilor justitiei, facute de ministrul Tudorel Toader. Seful PSD spus vine. continuă pe B1

Dragnea: Sistemul de justitie nu trebuie sa se invarta in jurul lui Iohannis, Kovesi sau Lazar. Sper ca Tudorel Toader sa nu dea inapoi

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat faptul ca sustine principiile enuntate de Tudorel Toader privind modificarea mai multor legi din domeniul justitiei, inclusiv eliminarea presedintelui din procedura de numire a procurorilor-sefi. Mai mult, presedintele PSD a punctat ca sistemul de Justitie nu trebuie sa se invarta in jurul lui Iohannis, Kovesi sau Lazar.

VIDEO Dragnea: Sistemul de justitie nu trebuie sa se invarta in jurul lui Iohannis sau in jurul lui Kovesi sau Lazar

Liviu Dragnea a avertizat vineri ca legile justitiei vor fi decise in Parlament si l-a atacat pe Klaus Iohannis, care criticase dur propunerile facute miercuri de ministrul Tudorel Toader. Sistemul de justitie nu trebuie sa se invarta in jurul lui Iohannis sau in jurul lui Kovesi sau Augustin) Lazar, a spus Dragnea intr-o conferinta de presa la Neptun, unde are loc sedinta conducerii PSD.

Liviu Dragnea, atac fara precedent la adresa presedintelui: Romania nu trebuie sa mearga inainte sau inapoi dupa Iohannis

Romania nu merge inainte sau inapoi, dupa cum vrea Klaus Iohannis, a declarat Liviu Dragnea, intr-un atac fara precedent la adresa presedintelui. Seful PSD se refera la criticile aduse de .

Dragnea: Legea pensiilor trebuie adoptata in in aceasta sesiune parlamentara. Vom discuta despre varsta de pensionare

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, vineri, la Romania TV, ca noua lege a pensiilor trebuie adoptata de Parlament in sesiunea care va incepe la 1 septembrie, dand asigurari ca pensiile nu vor scadea, ci vor creste cele mici. Dragnea a mai spus ca urmeaza sa aiba loc si o discutie privind varstele de pensionare, insa nu exista in acest moment o intentie de crestere.

Sedinta cruciala a liderilor puterii. Liviu Dragnea, anunt de ultima ora

Social-democratii se reunesc, vineri, la Neptun, in sedinta Comitetului Executiv National, in prezenta presedintelui PSD, Liviu Dragnea, si a premierului Mihai Tudose. La reuniune este invitat.

Surse: Liviu Dragnea, sedinta cu Guvernul intr-o locatie secreta

Liviu Dragnea imbarca tot Guvernul si pleaca intr-o locatie secreta. Membrii Cabinetului se vor afla in compania presedintelui PSD intr-un loc secret. Dupa Comitetul Executiv al.

Mihai Chirica, despre impacarea cu Liviu Dragnea

Mihai Chirica, primar al Iasiului, a declarat ca o reconciliere intre el si Liviu Dragnea nu este posibila. Cat despre impacarea lui Sorin Grindeanu cu liderul PSD, acesta spune ca o revenire.

Ce spune Liviu Dragnea despre legile Justitiei

Liderul PSD, Liviu Dragnea, spune ca nu intelege nemultumirea sefului statului, Klaus Iohannis, in conditiile in care ministrul Justitiei a prezentat miercuri doar niste principii, niste.

Sorin Grindeanu, detalii despre intalnirea cu Liviu Dragnea

Fostul premier Sorin Grindeanu si liderul PSD, Liviu Dragnea, s-au intalnit pentru prima oara de la ruptura produsa in urma cu cateva luni. Cei doi au avut o discutie.

Fostul premier Sorin Grindeanu a negociat cu calaul Guvernului sau, Liviu Dragnea: Vreau sa raman in PSD

Fostul premier al Romaniei, Sorin Grindeanu, a confirmat, miercuri, ca s-a intalnit in urma cu cateva zile cu presedintele PSD, Liviu Dragnea, si ca prima sa optiune este sa ramana membru al formatiunii social-democrate.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.3018 seconds )