Libnet.ro
UNICEF

20:00

Surse: Liviu Dragnea, sedinta cu Guvernul intr-o locatie secreta

Antena3 Antena3,
Surse: Liviu Dragnea, sedinta cu Guvernul intr-o locatie secreta

Liviu Dragnea imbarca tot Guvernul si pleaca intr-o locatie secreta. Membrii Cabinetului se vor afla in compania presedintelui PSD intr-un loc secret. Dupa Comitetul Executiv al. continuă pe Antena3

Surse: Liviu Dragnea e la Guvern pentru o intalnire cu premierul Tudose

Liviu Dragnea, presedintele PSD, a ajuns luni in jurul orei 11. 00 la Guvern, unde asteapta sa se intalneasca cu premierul Mihai Tudose, potrivit unor surse politice.

Liviu Dragnea sustine ca Guvernul Tudose a depasit stadiul implementarii programului de guvernare

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat luni, la finalul intalnirii pe care a avut-o cu premierul Mihai Tudose, ca printre temele de discutie s-au numarat prioritatile legislative ale Guvernului, nivelul incasarilor la buget si cresterea ecoonomica, el fiind foarte multumit de faptul ca ministrii au depasit stadiul implementarii programului de guvernare.

UPDATE Liviu Dragnea a discutat la Guvern cu premierul Tudose si cu Sevil Shhaideh. / Dragnea: Am discutat despre proiectul de buget. Bugetul pe anul viitor va fi realizat pe proiecte

Liviu Dragnea, presedintele PSD, a ajuns luni in jurul orei 11. 00 la Guvern, unde asteapta sa se intalneasca cu premierul Mihai Tudose, potrivit unor surse politice. 10: Dragnea a discutat cu Tudose, iar la discutie a participat si Sevil Shhaideh, ministrul Dezvoltarii, potrivit surselor citate. Ora 16:25: Mihai Tudose si Liviu Dragnea au iesit de la intalnire. Am discutat despre proiectul de buget. Actele normative care vor intra in vigoare anul viitor sa fie prinse in buget, iar proiectul de buget sa intre in Parlament, asa cum scrie la lege, in octombrie. Bugetul pe anul viitor va fi realizat pe proiecte, a declarat Liviu Dragnea.

UPDATE: Liviu Dragnea a discutat la Guvern cu premierul Tudose si cu Sevil Shhaideh

Liviu Dragnea, presedintele PSD, a ajuns luni in jurul orei 11. 00 la Guvern, unde asteapta sa se intalneasca cu premierul Mihai Tudose, potrivit unor surse politice. 10: Dragnea a discutat cu Tudose, iar la discutie a participat si Sevil Shhaideh, ministrul Dezvoltarii, potrivit surselor citate.

Liviu Dragnea sustine ca Guvernul Tudose a depasit tintele din programul de guvernare

Executivul Tudose a inceput sa depaseasca tintele propuse privind implementarea programului de guvernare, a afirmat luni presedintele PSD, Liviu Dragnea, precizand ca acest lucru este o veste foarte buna.

Surse: Fostul premier Sorin Grindeanu s-a intalnit cu Liviu Dragnea

Surse politice convergente au declarat ca a existat cel putin o intalnire zilele trecute intre fostul premier Sorin Grindeanu si presedintele PSD, Liviu Dragnea, dupa ce, anterior, cei doi si-au.

Liviu Dragnea: Trebuie sa recunosc, Guvernul Tudose a depasit stadiul implementarii programului de guvernare

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat luni, la finalul intalnirii pe care a avut-o cu premierul Mihai Tudose, ca printre temele de discutie s-au numarat prioritatile legislative ale Guvernului, nivelul incasarilor la buget si cresterea ecoonomica, el fiind foarte multumit de faptul ca ministrii au depasit stadiul implementarii programului de guvernare.

Premierul Mihai Tudose s-a intalnit, la Palatul Victoria, cu Liviu Dragnea, liderul social-democratilor

Prim-ministrul Romaniei, Mihai Tudose, s-a intalnit, luni, cu presedintele PSD, Liviu Dragnea, la sediul Guvernului, au declarat surse guvernamentale pentru Mediafax. Discutiile vin in contextul in care in urma cu cateva ore directorul TAROM si-a anuntat demisia.

Sorin Grindeanu intoarce armele: S-a impacat cu Liviu Dragnea

Fostul premier Sorin Grindeanu pare sa fi trecut peste faptul ca a fost dat afara de la Palatul Victoria de Liviu Dragnea. Grindeanu spune ca s-a vazut cu Dragnea si ca acesta din urma s-a purtat.

Petre Pitis, directorul Tel Drum, sustine ca detine majoritatea actiunilor la purtator ale firmei si ca Liviu Dragnea nu e actionar

Directorul societatii Tel Drum, Petre Pitis, a declarat marti la sediul DNA ca el detine pachetul majoritar de actiuni al firmei, peste 50%, iar Liviu Dragnea nu e actionar, potrivit Agerpres. E vorba despre celebrele actiuni la purtator ale companiei Tel Drum, detinuta in trecut de Consiliul Judetean Teleorman si privatizata ulterior, despre care a existat in permanenta suspiciunea ca e controlata de Dragnea.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2316 seconds )