Libnet.ro
UNICEF

00:07

Liviu Dragnea si Sorin Grindeanu s-au intalnit cu ambasadorul SUA la Bucuresti: Ce s-a discutat in timpul intrevederii

B1 B1,
Liviu Dragnea si Sorin Grindeanu s-au intalnit cu ambasadorul SUA la Bucuresti: Ce s-a discutat in timpul intrevederii

Presedintele PSD Liviu Dragnea a avut miercuri o consultare de doua ore cu ambasadorul Statelor Unite la Bucuresti, Hans Klemm. Aceste discutii au avut loc in contextul protestelor masive din tara. continuă pe B1

Sorin Grindeanu s-a intalnit cu ambasadorul SUA

Premierul Sorin Grindeanu s-a intalnit in aceasta dimineata cu ambasadorul SUA la Bucuresti, Hans Klemm, intalnirea fiind solicitata de catre diplomatul american, a declarat astazi secretarul general al PSD, Marian Neacsu.

Ordonanta 13: ce e adevarat si ce e fals in declaratiile lui Liviu Dragnea si Sorin Grindeanu

Principalul argument pentru catre Guvernul a modificat legislatia penala prin ordonanta de urgenta ar fi acela ca a fost obligat de o decizie a Curtii Constitutionale din iulie anul trecut, sustin premierul Sorin Grindeanu si liderul PSD Liviu Dragnea. Acest argument este insa fals.

Sorin Grindeanu a avut o intalnire cu ambasadorul SUA, Hans Klemm, la solicitarea diplomatului american

Premierul Sorin Grindeanu s-a intalnit miercuri dimineata cu Hans Klemm, ambasadorul Statelor Unite la Bucuresti, la solicitarea diplomatului american. intalnirea era programata.

Premierul Grindeanu s-a intalnit, miercuri dimineata, cu ambasadorul american Hans Klemm. Neacsu: intalnirea era programata de mai multa vreme, la solicitarea diplomatului

Premierul Sorin Grindeanu s-a intalnit, miercuri dimineata, cu ambasadorul Statelor Unite la Bucuresti, Hans Klemm, a declarat social-democratul Marian Neacsu la Parlament.

Premierul Grindeanu s-a intalnit in aceasta dimineata cu ambasadorul SUA Hans Klemm

Premierul Sorin Grindeanu s-a intalnit, miercuri dimineata, cu ambasadorul Statelor Unite la Bucuresti, Hans Klemm, a declarat social-democratul Marian Neacsu la Parlament.

Melania Cincea: Grindeanu l-a numit secretar de stat, la Secretariatul General al Guvernului, pe fostul sofer al lui Liviu Dragnea

Premierul Sorin Grindeanu l-a numit, luni, pe Adrian Mladinoiu, fost aghiotant al sefului PSD, Liviu Dragnea, ca secretar de stat in cadrul Secretariatului General al Guvernului.

Dragnea si Grindeanu se ascund. Nu au participat la nici un eveniment public la care isi anuntasera miercuri prezenta

Seful PSD Liviu Dragnea si premierul Sorin Grindeanu nu au participat, miercuri dimineata, la nici un eveniment public la care isi confirmasera prezenta, noteaza Mediafax.

Fotografia zilei. Liviu Dragnea domina o conferinta de presa a PSD de pe jiltul premierului

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a stat pe un scaun mult mai mare si mai impunator fata de prim-ministrul Romaniei, Sorin Grindeanu, care parea stingherit pe un scaun mai micut.

Fostul aghiotant al lui Liviu Dragnea a fost numit secretar de stat in cadrul Secretariatului General al Guvernului

Adrian Mladinoiu, fost aghiotant al liderului PSD, Liviu Dragnea, a fost numit luni de premierul Sorin Grindeanu secretar de stat in cadrul Secretariatului General al Guvernului. Decizia a fost publicata in Monitorul Oficial.

Fostul aghiotant al lui Liviu Dragnea, numit secretar de stat la Secretariatul General al Guvernului

Adrian Mladinoiu, fost aghiotant al liderului PSD, Liviu Dragnea, a fost numit luni de premierul Sorin Grindeanu secretar de stat in cadrul Secretariatului General al Guvernului, potrivit unei decizii publicata in Monitorul Oficial, transmite Mediafax.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2305 seconds )