Libnet.ro
UNICEF

21:15

Liviu Dragnea spera ca Executivul va rezista si dupa toamna

România Liberă România Liberă,
Liviu Dragnea spera ca Executivul va rezista si dupa toamna

Liderul PSD Liviu Dragnea a declarat, miercuri, la Sibiu, ca nu considera ca premierul Victor Ponta ar trebui sa demisioneze, iar la intrebarea daca va rezista Guvernul pana la toamna a raspuns ca teoretic, da, adaugand ca spera ca Executivul sa reziste si dupa. continuă pe România Liberă

Pana cand crede Dragnea ca va REZISTA Guvernul Ponta

Liderul PSD Liviu Dragnea pare sceptic in legatura cu viitorul Guvernului in formula actuala, el exprimandu-si speranta astazi ca echipa de la Palatul Victoria va ramane teoretic in aceasta formula.

Liviu Dragnea, despre intoarcerea lui Victor Ponta in tara: Sper ca acum sa se clarifice inclusiv relatiile din coalitia guvernamentala

Coordonatorul politic al PSD, Liviu Dragnea, a declarat miercuri ca spera ca intoarcerea premierului Victor Ponta in tara sa duca la clarificarea relatiilor din coalitia guvernamentala, relateaza.

Liviu Dragnea: in octombrie trebuie sa fie stabiliti candidatii la alegerile locale din 2016

Liderul PSD Liviu Dragnea a declarat, miercuri, ca in luna septembrie trebuie sa se incheie discutiile in fiecare organizatie judeteana pentru candidatii partidului la alegerile locale din 2016, iar in luna.

Liviu Dragnea, la Sibiu: Un nou proiect politic pentru PSD este foarte important.Ca sa nu ramai in urma trebuie sa fii ancorat in realitate

Prezent la Sibiu, unde a avut discutii cu liderii organizatiei judetene, parlamentari si primari, Liviu Dragnea, coordonator politic in cadrul PSD, a facut o serie de declaratii in cadrul unei conferinte de presa.

Liviu Dragnea: Nu am vesti despre starea de sanatate a premierului, nimeni nu stie cand se intoarce. Ne gaseste aici

Liviu Dragnea, coordonatorul politic al PSD, a declarat, luni, inaintea sedintei Biroului Permanent al PSD, ca nu are vesti despre starea de sanatate a premierului Victor Ponta si a precizat ca nimeni in partid nu stie cand se va intoarce seful guvernului in tara, transmite Mediafax.

Liviu Dragnea, inaintea sedintei Biroului Permanent al PSD: Toata lumea asteapta ca Victor Ponta sa se intoarca in tara (VIDEO)

Social-democratii se reunesc luni pentru sedinta Biroului Permanent, informeaza B1 TV. Discutiile vor fi conduse tot de liderul interimar Rovana Plumb. Presedintele social-democrat Victor Ponta se afla in.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2251 seconds )