Libnet.ro
UNICEF

2 Iun.

Livrarea de unitati Huawei a crescut cu 21,6% in primul trimestru al 2017

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Livrarea de unitati Huawei a crescut cu 21,6% in primul trimestru al 2017

Huawei Consumer Business Group a anuntat livrarea a aproximativ 34,55 de milioane de smartphone-uri in primul trimestru al 2017, ceea ce inseamna o crestere de la an la an de 21,6%, precizeaza un comunicat de presa al companiei, remis Redactiei. continuă pe Ziarul Bursa

Profitul Facebook a crescut cu 76% in primul trimestru

Compania americana Facebook a raportat, pentru primul trimestru financiar, venituri de peste opt miliarde de dolari, cu 49% mai mari fata de primul trimestru al anului 2016.

Cifra de afaceri din comertul cu amanuntul a crescut cu 6,9% in primul trimestru

Volumul cifrei de afaceri din comertul cu amanuntul cu exceptia comertului cu autovehicule si motociclete) a crescut in primele trei luni ale anului in curs, atat ca serie bruta, cat si ca serie ajustata in functie de numarul de zile lucratoare si de sezonalitate, cu 6,9%, respectiv cu 7,4%, raportat la perioada similara din 2016, potrivit unui comunicat de presa al Institutului National de Statistica INS), trimis Redactiei.

Profitul net al Erste Group a scazut cu 4,6% in primul trimestru

Profitul net al Erste Group a scazut cu 4,6% in primul trimestru, la 262,2 milioane de euro, fiind usor sub asteptarile analistilor, din cauza proiectelor legate de sistemele informatice care au urcat costurile cu personalul si alte cheltuieli, a.

Profihairshop, vanzari in crestere cu 25% in primul trimestru din 2017 comparativ cu anul trecut

Profihairshop, retailer specializat in comercializarea de produse profesionale pentru ingrijirea parului a inregistrat in primul trimestru al anului 2017 vanzari in crestere cu 25% fata de perioada similara a anului trecut, ajungand la aproximativ 1,5.

Profitul LafargeHolcim a depasit estimarile in primul trimestru

Compania LafargeHolcim a raportat rezultate financiare peste previziunile analistilor in primul trimestru al acestui an, iar cel mai mare producator mondial de ciment si-a mentinut estimarile pentru 2017 si 2018, transmite Reuters.

Economia zonei euro a crescut cu 0,5% in primul trimestru

Zona euro a intregistrat in primul trimestru al acestui an o crestere economica de 0,5%, in timp ce in Uniunea Europeana Produsul Intern Brut PIB) a crescut cu 0,4%, arata datele institutului european de statistica Eurostat.

Ce masini au scos romanii la vanzare pe internet in primul trimestru

Piata auto a avut in perioada ianuarie-martie 2017 cel mai dinamic trimestru din ultimii opt ani datorita eliminarii timbrului de mediu. Au fost inmatriculate in tara peste 22. 000 de masini noi si peste 128. 000 de vehicule rulate in primele 3 luni ale anului 2017, arata o analiza Autovit. ro care mentioneaza si faptul ca pe site-ul de anunturi a crescut puternic ponderea masinilor de peste 20. 000 euro, iar marcile germane ocupa primele cinci locuri.

Romanii au bagat in consumul privat peste 38 de miliarde de lei in primul trimestru, accelerand cresterea din comertul cu amanuntul la 7%

In primele 3 luni din acest an, consumul privat, masurat prin prisma cifrei de afaceri din comertul cu amanuntul, a crescut fata de perioada similara idn anul trecut atat ca serie bruta cat si ca serie ajustata in functie de numarul de zile lucratoare si de sezonalitate cu 6,9%, respectiv cu 7,4%, au transmis joi reprezentantii Statisticii. In lei, asta inseamna circa 38. 5 miliarde de lei in preturi curente, fara TVA. vezi mai jos cati lei sunt cheltuiti luna de luna pe diferite componente ale consumului privat. Media lunara in primele 3 luni din an este de circa 12,5 miliarde de lei, aceasta crescand in perioadele concediilor din august si mai ales in ultimele luni din an, in preajma Sarbatorilor.

Fed mentine rata dobanzii, pe fondul incetinirii economiei in primul trimestru

Rezerva Federala a SUA Fed) a mentinut miercuri dobanda de politica monetara la un interval cuprins intre 0,75% si 1%, dar a minimalizat cresterea economica slaba din primul trimestrul din acest an si a accentuat soliditatea pietei fortei de munca, un semn ca ia in considerare inasprirea politicii monetare in iunie, transmite Reuters.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 2 Iun.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2308 seconds )