Libnet.ro
UNICEF

01:05

Localitati din Arges si Brasov, pasibile de carantina: avertismentul premierului Orban

Playtech Playtech,
Localitati din Arges si Brasov, pasibile de carantina: avertismentul premierului Orban

Premierul Ludovic Orban a detaliat pentru prima data posibilitatea instituirii de restrictii prin carantina a unor localitati din Romania unde s-au inregistrat focare de infectie. Acestea. continuă pe Playtech

LUDOVIC ORBAN: Autoritatile au in vedere carantinarea a cate trei localitati din judetele Brasov si Arges

Premierul Ludovic Orban a declarat marti ca autoritatile au in evaluare cate trei localitati din judetele Arges si Brasov, unde, daca va fi necesar, va fi dispusa masura carantinarii, intrucat, a explicat el, odata cu intrarea in vigoare a legii, exista posibilitatea de a impune carantina zonala pentru comunitati locale sau pentru zone, conform Agerpres.

12 localitati din Arges ar putea fi carantinate

12 localitati din Arges ar putea intra in carantina de luni 27 iulie daca numarul de cazuri de COVID-19 va creste in urmatoarele zile. Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta Arges monitorizeaza cele 12 localitati.

Exclusiv. Ce localitati din Arges ar putea fi carantinate

Premierul Ludovic Orban a declarat in aceasta seara ca mai multe localitati din judetele Arges si Brasov sunt sub monitorizare, iar daca va creste numarul de persoane infectate cu noul coronavirus ar putea intra in carantina. Am aflat in exclusivitate si care sunt localitatile din Arges ce ar putea fi carantinate.

Ultima ora. Ludovic Orban, anuntul despre carantinarea mai multor localitati din tara. Care sunt judetele vizate

Ludovic Orban a vorbit in cursul serii de marti despre varianta de a carantina mai multe localitati din judetele Arges si Brasov pentru a evita raspandirea comunitara a virusului. Premierul a explicat ca in acest moment exista cateva zone care sunt sub monitorizare, iar daca va fi nevoie se va institui masura carantinei, asa cum .

Trei localitati din judetul Arges ar putea intra in carantina, anunta premierul Orban

Premierul Ludovic Orban a anuntat, marti, ca trei localitati din judetul Arges sunt acum sub evaluar.

12 localitati din judetul Arges ar putea fi carantinate

In 12 localitati din judetul Arges se face evaluarea pentru carantinare locala pe fondul cresterii n.

Petrecere cu 100 de persoane intr-un club din Arges, a patra cea mai afectata zona de COVID-19 din Romania. Politia cere suspendarea activitatii (VIDEO)

Petrecere cu 100 de persoane intr-o localitate din judetul Arges. Un patron de club nu a tinut cont de nicio masura de restrictie pentru limitarea raspandirii Covid-19 si a organizat un eveniment de amploare.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2245 seconds )