Libnet.ro
UNICEF

14:30

Locul din Romania in care zapada a dat peste cap circulatia. A fost convocat comandamentul de iarna

Antena3 Antena3,
Locul din Romania in care zapada a dat peste cap circulatia. A fost convocat comandamentul de iarna

Prefectul judetului Mures, Mircea Dusa, a convocat luni seara Comandamentul de iarna dupa ce s-au semnalat o serie de dificultati in trafic pe DN 15 E, unde doua autocamioane au blocat circulatia in zona. continuă pe Antena3

Singurul elev din Romania care a obtinut 10 la Bacalaureat fara sa sustina vreo proba. De ce a hotarat baiatul sa ramana in tara

Exista un elev in Romania care a luat 10 la Bacalaureat fara sa sustina vreo proba a examenului. Baiatul este olimpic international si astfel a putut sa isi echivaleze probele. Adolescentul este.

Alerta meteo: Vesti extrem de ingrijoratoare despre vremea din Romania! Care sunt judetele vizate

Duminica, 1 decembrie, se anunta vrememai recedecat sambata, iarla amiaza temperaturile vor fi cuprinse intre 1 grad in depresiuni si 9 grade.

Topul companiilor din Romania care isi trateaza cel mai bine clientii

Brandurile de top care le ofera clientilor din Romania cea mai buna calitate a serviciilor sunt Samsung Store, Revolut si ING Bank, arata topul realizat de firma de consultanta KPMG, care a identificat primele 30 de companii din Romania care ofera satisfactie consumatorilor.

Un barbat din Vaslui care dormea pe o strada a murit, dupa ce o tanara a dat peste el cu masina

Un barbat din Vaslui care dormea pe o strada a murit, dupa ce o tanara a dat peste el cu masina. in urma alcoolului si a oboselii, barbatul a ales sa doarma pe un drum judetean, iar o tanara l-a.

Peste jumatate dintre firmele din Romania vor sa faca angajari, anul viitor. Domeniile cu cea mai mare cerere

Peste jumatate dintre companiile din Romania 54%) intentioneaza ca, in 2020, sa creasca numarul de angajati cu 11% in medie, potrivit Barometrului de HR realizat de PwC Romania.

Ce vedete din Romania isi serbeaza ziua de Sfantul Andrei. Cui ii spunem astazi La Multi Ani!

Peste 800. 000 de romani poarta numele Sfantului Apostol Andrei si isi aniverseaza astazi, pe 30 noiembrie, ziua onomastica. Printre cei cu un motiv de petrecere in aceasta sambata se numara si cateva vedete din showbiz-ul autohton. Fanii le-au spus deja clasicul La multi ani unor persoane celebre care poarta numele de Andrei, Andreea sau derivatele .

Ea e romanca din Diaspora care a castigat 9.000 de euro pe luna punand poze cu ea pe Instagram. Viseaza sa ajunga invatatoare, dar si in revistele pentru adulti

Romanca din Diaspora care s-a imbogatit practic peste noapte a uimit prin postarile sale provocatoare, pe retelele sociale. Tanara viseaza sa se faca invatatoare, dar si sa aiba aparitii in paginile revistelor de specialitate si dedicate adultilor. Aceasta reuseste sa incaseze lunar sume impresionante de bani, din pozele cu ea, pe care le face publice .

Caz unic! in ce oras din Romania a fost desfiintata Politia Locala

Alesii locali dintr-un oras din Romania au votat in cadrul ultimei lor sedinte ca Politia locala sa fie desfiintata. in acest sens, a fost vorba despre o asa-zisa reorganizare a aparatului de specialitate al primarului, care a inclus si reorganizarea altor compartimente ce apartin de primarie. in mod surprinzator, decizia de a desfiinta Politia locala, .

Cel mai tanar om de afaceri din Romania are doar 22 de ani. Ce idee geniala a avut

Eduard Burghelia este cel mai tanar antreprenor din Romania. Tanarul din Constanta, in varsta de 22 de ani, este fondatorul unei platforme de analiza financiara a companiilor. Dar pana sa ajunga aici, Edi a fost nevoit sa treaca prin mult mai multe incercari pentru a-si face intrarea in ecosistemul antreprenorial. De la pustiul de 16 .

Cele mai frumoase politiste din Romania. Ele vor defila cu mandrie de Ziua Marii Uniri FOTO

Parada de 1 Decembrie organizata in fiecare an cu prilejul Zilei Marii Uniri, le va reuni ca intotdeauna si pe doamnele si domnisoarele care fac parte din structurile militare, fie din cele regasite in cadrul Ministerului Afacerilor Interne MAI). Printre acestea se numara si tinere care cuceresc prin frumusetea lor de-a dreptul rapitoare si care .

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,222 seconds )