Libnet.ro
UNICEF

27 Mai.

Locuri de munca pentru absolventii din Bucuresti: peste 5.200 de posturi vacante

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Locuri de munca pentru absolventii din Bucuresti: peste 5.200 de posturi vacante

Peste 5. 200 de locuri de munca sunt oferite de 138 de agenti economici care participa la Bursa locurilor de munca pentru absoventi din Bucuresti, peste jumatate din posturi fiind pentru muncitori calificati. continuă pe Wall-Street Ro

Peste 5.200 de locuri de munca, oferite la Bursa pentru absolventi din Capitala

Peste 5. 200 de locuri de munca sunt oferite de 138 de agenti economici care participa, vineri, la Bursa locurilor de munca pentru absoventi din Capitala, peste jumatate din posturi fiind pentru muncitori calificati.

Bursa locurilor de munca pentru absolventi. 250 de locuri de munca, din care 27 pentru absolventii de facultate, puse la dispozitia tinerilor

Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Salaj organizeaza vineri, 26 septembrie, bursa locurilor de munca pentru absolventi, eveniment la care sunt invitati sa participe toti absolventii de invatamant, de orice nivel, care doresc sa se incadreze pe locurile de munca vacante disponibile.

Peste 400 de locuri de munca pentru absolventi la bursa locurilor de munca

Vineri, 26 septembrie, se va desfasura Bursa Locurilor de Munca pentru Absolventi. Evenimentul la care sunt invitati toti cei peste 800 de absolventi care s-au inscris ca someri pe listele Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca va fi gazduit de Colegiul Tehnic Grigore Moisil.

FOTO Cum sa imparti 63 de locuri de munca la sute de tineri barladeni. Absolventii pot opta pentru munca in strainatate

Bursa Locurilor de Munca pentru absolventii promotiei 2014, eveniment organizat la nivelul tuturor Agentiilor Locale pentru Ocuparea Fortei de Munca ALOFM), i-a adus pe absolventii din Barlad in fata unei realitati crunte: piata muncii e indexistenta.

Aproape 24.000 de posturi libere la Bursa locurilor de munca pentru absolventi

Peste 2. 000 de angajatori participa, vineri, la Bursa locurilor de munca pentru absolventi si ofera aproape 24. 000 de locuri de munca, anunta Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM) intr-un comunicat de presa. Cele mai multe posturi libere sunt in Bucuresti, Timis si Brasov. Vezi in articol ce posturi ofera angajatorii.

Jan Sadlak va primi titlul de Doctor Honoris Causa al Universitatii din Bucuresti

Profesorul Jan Sadlak, una dintre personalitatile marcante ale cercetarii in domeniul managementului educational si al spatiului academic national si international, va primi titlul de Doctor Honoris Causa al Universitatii din Bucuresti.

VIDEO. Palatul Telefoanelor din Bucuresti, scos la vanzare

Telekom Romania Communications, fosta Romtelecom, a scos la licitatie Palatul Telefoanelor din Bucuresti si alte doua proprietati din zona la un pret de pornire cumulat de 21,6 milioane de euro, fara TVA.

Palatul Telefoanelor din Bucuresti, scos la vanzare

Telekom Romania Communications, fosta Romtelecom, a scos la licitatie Palatul Telefoanelor din Bucuresti si alte doua proprietati din zona la un pret de pornire cumulat de 21,6 milioane de euro, fara TVA.

Agentia pentru refugiati din cadrul ONU: Sute de mii de kurzi au intrat in Turcia

Agentia pentru refugiati din cadrul ONU anunta intrarea a aproximativ 400. 000 mii de kurzi in Turcia. Agentia spune ca se pregateste sa primeasca pe teritoriul Turciei toti locuitorii unui oras din Siria,.

ANOFM: Aproape 24.000 de locuri de munca, disponibile vineri la Bursa pentru absolventi

Peste 2. 000 de angajatori vor participa, vineri, la Bursa locurilor de munca pentru absolventi, acestia oferind aproape 24. 000 de locuri de munca, a anuntat Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM).

actualitate, 27 Mai.

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2263 seconds )