Libnet.ro
UNICEF

16:01

Loredana Groza divorteaza? Mai bine nemaritata, decat nefericita sau Artista rupe tacerea

Devorator Monden Devorator Monden,
Loredana Groza divorteaza? Mai bine nemaritata, decat nefericita sau Artista rupe tacerea

Loredana Groza si producatorul Andrei Boncea sunt casatoriti de mai bine de 16 ani, se afiseaza foarte rar impreuna si. continuă pe Devorator Monden

De ce sunt fetele mai inteligente emotional decat baietii

Femeile au o inteligenta emotionala mai bine conturata decat barbatii, dand dovada de empatie si de o buna gestionare a emotiilor, iar acest lucru este influentat inca din copilarie.

Klaus Iohannis: Mai bine pierd alegerile decat sa fiu marlan

Klaus Iohannis a declarat, vineri, in ultima conferinta de presa din campanie ca mai bine pierde alegerile prezidentiale decat sa se comporte ca un marlan.

Antena 3: Mercenar e ma-ta! Din ciclul, decat sa fiu marlan, mai bine pierd alegerile...

Nivelul dezbaterilor publice la postul TV Antena 3 ajunge la un nivel din ce in ce mai scazut, pe masura ce se apropie finalul campaniei pentru alegerea presedintelui Romaniei. Joi, 13 noiembrie, cu doar putin t.

Antena 3: Mercenar e ma-ta! Din ciclul, decat sa fiu marlan, mai bine pierd alegerile... (VIDEO)

Nivelul dezbaterilor publice la postul TV Antena 3 ajunge la un nivel din ce in ce mai scazut, pe masura ce se apropie finalul campaniei pentru alegerea presedintelui Romaniei. Joi, 13 noiembrie, cu doar putin.

Parola perfecta. Cum sa-ti protejezi datele mai bine

In ziua de astazi sunt probabil mai multi hackeri ca oricand activi pe toate domeniile de pe internet, iar crearea unor parole cat mai sigure ar trebui sa ne intereseze pe toti. Daca este un obicei posibil daunator pe care multi oameniinca il mai au, acela este de a folosi aceeasi parola pe mai multe website-uri. Sunt expusi chiar si cei care folosesc pentru toate conturile lor de pe internettrei sau patru parole, ca sa nu ii mai mentionam pe [].

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 16:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2194 seconds )