Libnet.ro
UNICEF

20:45

Lorimer Ventures a iesit din actionariatul Purcari

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Lorimer Ventures a iesit din actionariatul Purcari

ACTUALIZARE - Pachetul de 22,69% din Purcari a fost vandut pentru 90,78 milioane de lei, echivalentul unui pret de 20 leiactiune ---------- Lorimer Ventures, holding detinut in totalitate de Emerging Europe Growth Fund II si administrat de Horizon Capital si-a vandut participatia de 22,69% din Purcari Wineries WINE), printr-o oferta de vanzarea accelerata, operatiune ce marcheaza iesirea holding-ului cu sediul in Cipru din actionariatul producatorului de vinuri, se arata intr-un comunicat remis astazi de companie catre Bursa de Valori Bucuresti BVB). continuă pe Ziarul Bursa

DUPA CE LA LISTAREA DIN 2018 A VANDUT 41% DIN SOCIETATE Lorimer vrea sa iasa complet din actionariatul Purcari

La preturile curente din piata, pachetul de 22,69% de actiuni detinut de Lorimer se ridica la 104,85 milioane de lei Lorimer Ventures, al doilea cel mai mare actionar al Purcari Wineries WINE), intentioneaza sa-si instraineze o parte sau intregul pachet de 22,69% detinut la producatorul de vinuri din Republica Moldova, printr-un proces de bookbuilding accelerat, ceea ce inseamna ca nu este necesar publicarea unui document de oferta, se arata intr-un raport al companiei remis astazi Bursei de Valori Bucuresti BVB).

Ce s-a intamplat la premiera intre chin si amin. Kira Hagi nu a putut sa priveasca si a iesit din sala

Gica Hagi este in culmea fericirii. Fiul sau, Ianis, a fost omul meciului in partida Genk Napoli 0-0, in runda cu numarul 2 din grupele Champions League, in timp ce fiica sa, Kira, a debutat in cinematografie cu rolul din filmul intre chin si amin. Tanara actrita a participat la premiera filmului, dar nu .

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2372 seconds )