Libnet.ro
UNICEF

01:05

Loteria - amendata pentru practici neconcurentiale cu grecii

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Loteria - amendata pentru practici neconcurentiale cu grecii

Consiliul Concurentei a sanctionat companiile Loteria Romana, Intralot Integrated Lottery Systems and Services, Intracom Holdings si Lotrom cu amenzi in valoare totala de 16,85 milioane lei aproximativ 3,76 milioane euro), conform unui comunicat de presa. continuă pe Ziarul Bursa

Loteria - amendata pentru practici neconcurentiale cu grecii

Consiliul Concurentei a sanctionat companiile Loteria Romana, Intralot Integrated Lottery Systems and Services, Intracom Holdings si Lotrom cu amenzi in valoare totala de 16,85 milioane lei aproximativ 3,76 milioane euro), conform unui comunicat de presa.

Loteria Romana, amendata cu 2 milioane de euro de Consiliul Concurentei.

Consiliul Concurentei a sanctionat companiile Loteria Romana SA, Intralot SA Integrated Lottery Systems and Services, Intracom SA Holdings si Lotrom SA cu amenzi in valoare totala de 16,85 milioane lei aproximativ 3,76 milioane euro), se arata intr-un comunicat al Autoritatii de Concurenta. Autoritatea de concurenta a constatat ca cele patru companii au realizat o intelegere privind implementarea programului video -loterie in Romania, prin stabilirea unei obligatii de neconcurenta in cadrul .

Consiliul Concurentei a amendat cu 16,8 milioane de lei companiile Loteria Romana, Intralot, Intracom si Lotrom din cauza unui contract neconcurential/Un contract similar a fost semnat in noiembrie si cu grupul austriac Novomatic

Consiliul Concurentei a sanctionat companiile Loteria Romana SA, Intralot SA Integrated Lottery Systems and Services, Intracom SA Holdings si Lotrom SA cu amenzi in valoare totala de 16,85 milioane lei aproximativ 3,76 milioane euro), se arata intr-un comunicat al consiliului. Cele patru companii au realizat o intelegere privind implementarea programului video -loterie in Romania, prin stabilirea unei obligatii de neconcurenta in cadrul Contractului de credit furnizor. Obligatia de neconcurenta prevedea ca pe perioada derularii contractului, 2003-2013, Loteria Romana nu avea voie sa desfasoare un alt program de video-loterie sau unul similar in cooperare cu alte companii. HotNews. ro a aratat in mai multe randuri ca Loteria Romana a recidivat si a incheiat in noiembrie 2013 un alt contract neconcurential, insa de data aceasta cu grupul austriac Novomatic, si nu pe 10 ani ca cel anterior, ci pe 15 ani.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2132 seconds )