Libnet.ro
UNICEF

01:05

Lovitura dura pentru cluburile mari din capitala Spaniei: Real Madrid si Atletico Madrid au patit-o la fel ca Barcelona

Adevărul Adevărul,
Lovitura dura pentru cluburile mari din capitala Spaniei: Real Madrid si Atletico Madrid au patit-o la fel ca Barcelona

Cluburile spaniole Real Madrid si Atletico Madrid au fost sanctionate de FIFA cu interzicerea de transferuri in urmatoarele doua perioade de mercato, a anuntat, joi, site-ul oficial al forului mondial. continuă pe Adevărul

Sanctiune dura pentru Real Madrid si Atletico Madrid

Cele doua cluburi rivale din capitala Spaniei au primit lovitura extrem de dura din partea FIFA.

Incendiu in Parcul Tineretului din Capitala

Incediu puternic, miercuri dimineata, in Parcul Oraselul Copiilor din Capitala. Un restaurant a luat foc, iar flacarile au cuprins o suprafata de 400 de metri patrati. Circa 11 echipaje de.

Incendiu la un restaurant din Capitala

Un restaurant din parcul Tineretului din Capitala este in flacari, transmite Digi24.

Lovitura dura primita de Halep de la organizatori. Ce e obligata sa faca pentru a castiga turneul de la Sydney

Simona Halep va avea maine o zi infernala, deoarece semifinalele intrerupte azi din cauza ploii si finala turneului de la Sydney se vor juca in aceeasi zi. Semifinala cu Svetlana Kuznetsova a fost reprogramata.

Sanctiune dura pentru Kanal D: Amenda de 150.000 de lei pentru WOWbizz in cazul tragediei Colectiv

CNA a decis, joi, sa amendeze Kanal D cu 150. 000 de lei pentru trei editii ale emisiunii WOWbizz, care au fost moderate de Madalin Ionescu si in care s-a spus ca in incendiul din clubul Colectiv ar fi decedat mai multe persoane, insa.

Incendiu la un restaurant din Capitala

ACTUALIZARE 13:13 Incendiul din Oraselul Copiilor a fost stins Incendiul izbucnit miercuri dimineata la un restaurant din Parcul Oraselul Copiilor a fost stins si echipajele de interventie se retrag de la fata locului, a anuntat pentru Agerpres Adrian Marin, purtator de cuvant al ISU Bucuresti.

Studiu: Turismul cultural poate imbogati orasele mari din Romania

Dezvoltarea unei infrastructuri culturale este in mod special importanta pentru tarile emergente, cum este si Romania, care vor ajunge sa atraga mai bine de jumatate din numarul de turisti internationali pana in anul 2030, conform studiului EY Cultural.

INCENDIU la un restaurant din Capitala, in Parcul Tineretului

Un restaurant aflat in Parcul Tineretului, din Sectorul 4 al Capitalei, a luat foc. Pompierii intervin cu noua autospeciale.

VIDEO 30 de milioane de euro, suma pierduta de autoritatile din Capitala pe proiecte nefinalizate. Ce sanctiuni risca Romania

Dupa ce a transformat Bucurestiul intr-un vesnic santier, Primaria Capitalei a pierdut oficial 30 de milioane de euro din fonduri europene.

Reuniune de urgenta a ONU pentru salvarea refugiatilor din Siria

Franta, Marea Britanie si SUA au cerut o reuniune de urgenta a Consiliului de Securitate al ONU pentru a cere ridicarea starii de asediu din orase siriene, intre care si Madaya, a anuntat joi ambasadorul francez la Natiunile Unite, Francois Delattre, relateaza AFP.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2172 seconds )