Libnet.ro
UNICEF

19:45

LOVITURA pentru CRESTINATATE! Google Home NU stie cine este Iisus! ii recunoaste pe Allah, Buddha si Satana

B1 B1,
LOVITURA pentru CRESTINATATE! Google Home NU stie cine este Iisus! ii recunoaste pe Allah, Buddha si Satana

Utilizatorii de Internet Google Home au postat pe internet videoclipuri ale aplicatiilor care refuza sa il recunoasca pe Iisus Hristos, figura cea mai emblematica pentru intreaga crestinatate. Cand a fost i. continuă pe B1

Politic show:Orban, despre ministrul Justitiei: Am vazut cu totii cine este Tudorel de fapt - avocatul penalilor, instrumentul unei puteri politice efemere, fara scrupule;Primii aliati ai lui Kovesi in razboiul cu Toader: Ministrul Justitiei a ales sa fi

Orban, despre ministrul Justitiei: Am vazut cu totii cine este Tudorel de fapt - avocatul penalilor, instrumentul unei puteri politice efemere, fara scrupule. Saptamana trecuta, cu o prestatie demna de Oscar, Tudorel ne-a pacalit pe toti. Ne-a facut sa credem ca poate fi chiar un Ministru al Justitiei, un om rational. Predoiu: 'Felicitari, domnule Toader, se putea si altfel, dar nu stii cum. Lumea intereselor geopolitice si economice se misca in jurul nostru cu o viteza ametitoare, iar noi continuam sa ne aprindem 'paie in cap.

Lovitura pentru PSD in ziua anuntului despre DNA

Procurorii DNA fac perchezitii la PSD Prahova pentru chitante pentru campania pentru alegerile europarlamentare din anul 2014 a Dacianei Sarbu. Laura Moagher, secretar executiv al PSD a facut declaratii, la.

Cine este tanara care va reprezenta Romania la Miss Europe 2018

Ioana Maria Hanzu este o romanca in varsta de 20 de ani din Orlat, care va reprezenta tara la Miss Europe 2018. Tanara a reprezentat Romania inclusiv in cadrul concursului Miss Universe, dar nu a reusit.

ştiri de la B1

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2168 seconds )