Libnet.ro
UNICEF

21:15

Lovitura pentru DNA: iCCJ a decis ca trei procurori celebri sa fie anchetati pentru OUG 13

B1 B1,
Lovitura pentru DNA: iCCJ a decis ca trei procurori celebri sa fie anchetati pentru OUG 13

Magistratii de la Curtea Suprema au decis ca procurorii Jean Uncheselu, Marius Bulancea si Paul Dumitru sa fie anchetatu pentru OUG 13, informeaza Stiripesurse. ro. inalta Curte de Casatie si Justitie. continuă pe B1

LOVITURA pentru FAMILIA REGALA! Un important membru a fost CONDAMNAT LA iNCHISOARE! Detalii de ULTIM MOMENT

Lovitura pentru Casa regala a Spaniei! Sotul infantei Cristina, cumnatul regelui Spaniei, a fost gasit vinovat de coruptie si deturnare de fonduri si a fost condamnat la aproape sase ani de inchisoare cu.

LOVITURA pentru Simona Halep! Din ce motiv va pierde o SUMA COLOSALA dupa succesul de la ROLAND GARROS

Lovitura pentru Simona Halep dupa ce a castigat primul turneu de Mare Slem din cariera. Desi castigul brut destinat campioanei de la Roland Garros a fost de 2,2 milioane de euro, sistemul de impozitare din.

O delegatie a Comisiei de la Venetia vine astazi la Bucuresti pentru discutii pe tema legilor Justitiei; sunt programate intalniri cu presedintele Iohannis, cu ministrul Toader, cu DNA, ICCJ, CSM si Comisia Iordache

O delegatie a Comisiei de la Venetia vine luni la Bucuresti intr-o vizita de doua zile avand ca tema modificarile la legile Justitiei. Programul delegatiei include intalniri cu presedintele Klaus Iohannis, cu ministrul Justitiei, cu reprezentanti ai DNA, Parchetului General, CSM, ICCJ, dar si cu parlamentari din Comisia Iordache si cu organizatiile magistratilor.

ştiri de la B1

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 1,2574 seconds )