Libnet.ro
UNICEF

21:30

Mihai Gadea vrea schimbarea! :) Despre Nicusor Dan: Oameni ca dumneavoastra ar putea schimba lucrurile / Despre Clotilde Armand: V-as vota cu toata inima! (VIDEO)

B1 B1,
Mihai Gadea vrea schimbarea! :) Despre Nicusor Dan: Oameni ca dumneavoastra ar putea schimba lucrurile / Despre Clotilde Armand: V-as vota cu toata inima! (VIDEO)

Candidatul USB pentru Primaria Capitalei, Nicusor Dan, dar si candidatul USB pentru Primaria Sectorului 1 al Bucurestiului, Clotilde Armand, au participat la emisiunea moderata de Mihai Gadea, la postul de. continuă pe B1

VIDEO Nicusor Dan, la Antena 3: Eu cred ca lucrurile nu sunt jucate, asa cum nu erau jucate nici cand a candidat domnul Ponta/ Gadea catre Clotilde: V-as vota cu toata inima... Oameni ca dumneavoastra, ca Nicusor, ar putea sa schimbe lucrurile

Acum aproape 2 saptamani, domnul Predoiu a lansat aceasta invitatie. Ar fi fost o alianta intre noi si PNL. Nu ar fi fost o solutie, pentru ca exista in Bucuresti o clasa uriasa de oameni care s-a saturat de PSD si de PNL. Multi dintre acesti oameni se indreapta spre noi. A face o alianta cu PNL ar fi fost o tradare pentru acest electorat. , a declarat Nicusor Dan laAntena 3. Elementul cel mai interesant al serii a fost o intamplare din platou, dar din afara emisiunii. Vlad Ursuleana postat pe contul sau de facebook o inregistrare in care Gadea isi face un selfie cu Nicusor Dan si il lauda pe acesta si peClotilde Armand careia i-a spus ca ar fi votat-o cu toata inima daca locuia in Sectorul 1. Oameni ca dumneavoastra, ca Nicusor, ar putea sa schimbe lucrurile.

A face o alianta cu PNL ar fi fost o tradare pentru acest electorat. Nicusor Dan, despre o eventuala intelegere cu Predoiu impotriva Gabrielei Firea

Cu doar cateva zile inainte de alegerile electorale de duminica, disputa intre candidatii la Primarie este cu atat mai mare. Nicusor Dan a vorbit despre o eventuala unificare cu PNL.

Ce spune Nicusor Dan, candidatul USB la Primaria Capitalei, despre implicarea sefului sau de campanie in scandalul Panama Papers

Nu am stiut ca seful meu de campanie apare in Panama Papers, a declarat Nicusor Dan, candidatul USB la Primaria Capitalei, referindu-se la implicarea sefului sau de campanie, Matei Paun, in acest scandal, intr-un interviu acordat Rise Project.

Catalin Predoiu, la Adevarul Live: Nu mai am ce discuta cu Nicusor Dan. Probabil Firea mananca acum floricelele lui Ponta si urmarese la TV campania

Candidatul PNL la Primaria Capitalei, Catalin Predoiu, este invitat la Adevarul Live, incepand cu ora 11. 00, pentru a discuta despre esecul negocierilor cu Nicusor Dan in vederea formarii unei aliante impotriva Gabrielei Firea. Tot astazi, Nicusor Dan va veni in studioul Adevarul Live, incepand cu ora 13. 00, fiind ultimele interviuri inainte de alegerile locale.

Nicusor Dan acuza PNL ca imparte pliante in care minte cu nerusinare: Predoiu, extrem de disperat daca da asemenea mizerii/ Pliantele sunt atribuite PNL

Nicusor Dan publica joi pe Facebook un colaj foto cu un pliant atribuit PNL Bucuresti in care candidatul USB este asociat cu candidatul PSD Gabriela Firea si pe care scrie ca Dan da 1 miliard de euro pe mana coruptilor PSD, despre care spune ca sunt mizerii in care Catalin Predoiu minte cu nerusinare.

Nicusor Dan are pregatit un dosar ce il vizeaza pe Catalin Predoiu: Daca ma ataca, ii raspund

Nicusor Dan a declarat miercuri, intr-un interviu pentru Gandul, ca echipa de campanie i-a pregatit un dosar cu 'tot ce au gasit despre domnul Predoiu', dar ca nu l-a folosit,.

Radu Banciu: Alegeri intr-un tur cu mentalitate de doua tururi. Explicatiile balbaite ale lui Nicusor Dan (VIDEO)

Radu Banciu a discutat in emisiunea sa din seara de 31 mai despre explicatiile balbaite ale lui Nicusor Dan legate de candidatura sa si a lui Catalin Predoiu. potrivit celor spuse de jurnalist,.

Nicusor Dan face lumina in cazul unirii dreptei contra PSD: Nu ma retrag in favoarea lui Catalin Predoiu

Nicusor Dan, candidatul USB in cursa pentru Primaria Capitalei, a adus lamuriri in legatura cu sondajul comun cu PNL, dar si despre eventualitatea castigarii localelor pentru Bucuresti de.

Sondajul TNS pe Bucuresti, prezentat de Nicusor Dan: Firea - 34%, Nicusor Dan 16%, Predoiu 11%, Turcescu - 5%/ Dan: In ipoteza in care Firea castiga, eu nu voi fi viceprimar

Nicusor Dan a prezentat joi, intr-o conferinta de presa, sondajul TNS privind intentia de vot pentru primarul Capitalei, realizat prin telefon in perioada 31 mai - 1 iunie, cu urmatoarele rezultate: Gabriela Firea PSD) - 34%, Nicusor Dan USB) 16%, Catalin Predoiu PNL) 11%, Robert Turcescu PMP) - 5%. Peste 15% sunt nehotarati. Vezi in articol rezultatele sondajului atat la Primar General cat si la Consiliul General.

Contre dure Turcescu-Predoiu-Nicusor Dan la Realitatea TV/ Predoiu catre Turcescu la Realitatea TV: Nu mi-a placut cand veneati la sediul PNL si cereati finantare pentru televiziunea dumneavoastra

Poate cea mai incisiva disputa electorala din aceasta seara a avut loc la Realitatea TV. Catalin Predoiu, Nicusor Dan si Robert Turcescu s-au atacat din toate pozitiile. Robert Turcescu ii intreaba pe cei doi daca s-au simtit bine la Antena 3. Daca Nicusor Dan a spus ca foloseste orice canal care-i permite sa se adreseze bucurestenilor, Catalin Predoiu l-a atacat zicand ca nu i-a placut cand Turcescu mergea la sediul PNL si cerea sponsorizare pentru a-si face televiziunea lui.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,258 seconds )