Libnet.ro
UNICEF

16 Iun.

Luare de ostatici intr-o biserica din Franta: Atacatorii, care ar fi strigat Daech la intrarea in lacasul de cult, au fost ucisi. Un preot a fost omorat (FOTO, VIDEO)

B1 B1,
Luare de ostatici intr-o biserica din Franta: Atacatorii, care ar fi strigat Daech la intrarea in lacasul de cult, au fost ucisi. Un preot a fost omorat (FOTO, VIDEO)

15Presedintele francez, Francois Hollande, si ministrul de Interne, Bernard Cazeneuve, au ajuns la fata locului, informeaza RT. com. O reactie a venit si din partea premierului Manuel. continuă pe B1

Luare de ostatici intr-o biserica din Franta: cel putin trei morti si doi raniti VIDEO

Doua persoane neidentificate au luat ostatici intr-o biserica din Saint-Etienne-du-Rouvray, in departamentul Seine-Maritime Normandia), in nordul Frantei, relateaza BFMTV. Atacatorii au fost neutralizati imediat de fortele de ordine, iar preotul bisericii a fost injunghiat in gat si a murit, potrivit Le Figaro.

NEWS ALERT. FOTO. Luare de ostatici la o biserica din Franta. Peotul a fost decapitat. Atacatorii ucisi de politie aveau legaturi cu Statul Islamic

Doi barbati inarmati cu cutite au luat marti mai multi ostatici intr-o biserica dintr-un oras din nordul Normandiei, in apropiere de Rouen nordul Frantei), a anuntat o sursa din politie, informeaza Reuters, potrivit Agerpres. Ei se revendica a face parte din gruparea jihadista Statul Islamic.

Luare de ostatici intr-o biserica din Saint-Etienne-du-Rouvray. Atacatorii erau adepti ai organizatiei jihadiste Statul Islamic

Doua persoane inarmate au luat mai multi ostatici intr-o biserica din nordul Frantei, informeaza BBC. Incidentul are loc in Rouen. Vom reveni cu amanunte.

Reactia Papei Francisc dupa atacul sangeros dintr-o biserica din Franta

Papa Francisc isi exprima marti 'durerea si groaza' si 'condamna ferm' atacul dintr-o biserica din Franta, se arata intr-un comunicat al Vaticanului, care califica aceasta crima ca.

Patriarhia Romana condamna atacul de la o biserica din Franta: Un atentat simbolic la identitatea crestina a Europei

Patriarhia Romana a reactionat la atacul terorist dintr-o biserica din Normandia, Franta, atac in care doi barbati inarmati cu cutite au luat ostatici in biserica din.

Reactia Patriarhiei Romane dupa atacul armat dintr-o biserica din Franta

Patriarhia Romana afirma, intr-un comunicat transmis marti seara AGERPRES, ca atacul petrecut in Biserica din Saint-Etienne du Rouvray reprezinta un atentat simbolic la identitatea.

Noi detalii cutremuratoare despre atacul dintr-o biserica din Franta! Teroristii au fortat preotul sa ingenuncheze, au spus rugaciuni in araba si au filmat intreaga scena

O calugarita care a reusit sa fuga de la locul atacului terorist dintr-o biserica din Normandia, Franta, a dat detalii cutremuratoare despre incident, potrivit washingtonpost. com. Mai exact, potrivit.

Un preot a fost ucis

ACTUALIZARE 16:20 Gruparea terorista ISIS a revendicat luarea de ostatici Statul Islamic ISIS) a anuntat intr-un comunicat publicat de agentia Amaq, apropiata gruparii extremiste, ca cei doi autori ai luarii de ostatici erau soldati jihadisti. *ACTUALIZARE 15:22 Hollande: Atacatorii, adepti ai ISIS *ACTUALIZARE 12:41 Un preot, luat ostatic, a fost omorat ------ Doi barbati inarmati cu cutite au luat astazi mai multi ostatici intr-o biserica dintr-un oras din nordul Normandiei, a anuntat o sursa din politie, informeaza Reuters.

Doi teroristi au ucis un preot de 86 de ani intr-o biserica franceza, Statul Islamic a revendicat atacul

Doi barbati inarmati cu cutite au luat marti ostatici mai multi oameni intr-o biserica din localitatea Saint-Etienne-du-Rouvray din regiunea franceza Normandia. In urma asaltului politiei, cei doi au fost impuscati mortal. Preotului de 86 de ani i s-a taiat gatul dupa ce atacatorii au strigat Daesh. Un alt ostatic se zbate intre viata si moarte. Atacul a fost revendicat de Statul Islamic. 40 Politia franceza a arestat o persoana in legatura cu atacul de la biserica, informeaza Reuters citand o sursa apropiata anchetei. 25 Atacul din biserica a fost desfasurat de doi soldati ai Statului Islamic, a transmis agentia de presa a gruparii, Amaq.

FOTO+VIDEO. Atac ISIS la o biserica din Franta. Preotul crestin a fost decapitat. Papa condamna atacul. Arhiepiscopul Siriei acuza fortele satanice

Atacul asupra unei biserici din Saint-Etienne-du-Rouvray, Normandia nordul Frantei). a fost comis de doi teroristi care se revendica a face parte din gruparea jihadista Statul Islamic SI), a declarat marti presedintele francez Francois Hollande. Preotul a fost ucis, o alta persoana se zbate intre viata si moarte, iar atacatorii au fost ucisi de politie.

ştiri de la B1

actualitate, 16 Iun.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2125 seconds )