Libnet.ro
UNICEF

16:00

Lucescu poate pierde primul titlul dupa cinci ani. Sahtior-Dinamo Kiev, 0-0

Adevărul Adevărul,
Lucescu poate pierde primul titlul dupa cinci ani. Sahtior-Dinamo Kiev, 0-0

Echipa condusa de Mircea Lucescu, Sahtior Donetk, a incheiat la egalitate, 0-0, partida din etapa a 21-a a campionatului Ucrainei disputata impotriva marii sale rivale, Dynamo Kiev. Fiindca orasul Donetk este afectat de lupte, meciul s-a jucat in orasul Lvov. continuă pe Adevărul

Bitdefender: Aplicatia multimedia BSPlayer a avut cinci ani o vulnerabilitate care putea fi exploatata de atacatori

Bitdefender recomanda utilizatorilor aplicatiei multimedia BSPlayer sa actualizeze produsul cu cea mai recenta versiune, in conditiile in care timp de cinci ani acestia au fost expusi unei vulnerabilitati care, odata exploatata de catre un atacator pentru a rula cod arbitrar, poate infecta PC-ul cu diversi virusi. Reprezentantii BSPlayer unul dintre cele mai cunoscute playere multimedia din lume) au realizat un update pentru a rezolva vulnerabilitatea, in urma notificarii primite de la Bitdefender.

Aplicatia multimedia BSPlayer, vulnerabila timp de cinci ani

Conform celor de la Bitdefender, utilizatorii BSPlayer au fost expusi timp de cinci ani de zile unei vulnerabilitati. Odata exploatata de catre un atacator pentru a rula un cod arbitrar, aceasta putea duce la infectiaPC-ului cu diversi virusi. Desi vulnerabilitatea creata in 2010 a incetat sa mai functioneze dupa ultimul update, lansatin urma avertizarii primite [] Aplicatia multimedia BSPlayer, vulnerabila timp de cinci ani Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Seful CJ Iasi cere Parlamentului sa nu aprobe Master Planul de Transport daca acesta nu include autostrada Iasi - Tg. Mures ca prioritate in urmatorii cinci ani

Presedintele Consiliului Judetean CJ) Iasi, liberalul Cristian Adomnitei, cere printr-o scrisoare deschisa adresata catre Parlamentul Romaniei sa nu aprobe Master Planul General de Transport MPGT) cand acesta va ajunge in forul legislativ daca acesta nu va include autostrada Iasi - Targu Mures printre prioritatile in urmatorii cinci ani. Deprecizat ca, in urma discutiilor avute la Bruxelles in luna martie, autoritatile de la Transporturi au revizuit prioritatea si ordinea de implementare a majoritatea proiectelor de autostrada, tronsonul Ungheni-Iasi-Pascani-Tg. Neamt, parte din intreaga autostrada Iasi - Tg Mures, fiind propusa spre implementare pana in 2020.

Lucian Viziru s-a intors in Romania dupa doi ani petrecuti in Germania

Lucian Viziru s-a intors in Romania dupa doi ani petrecuti in Germania, unde spera sa aiba un trai mult mai bun decat in tara lui natala. Iata ce a facut acolo si de ce a decis sa revina pe plaiuri mioritice.

Juventus SE CALIFICA in semifinalele Champions League, dupa 12 ani

Formatia Juventus Torino s-a calificat in semifinalele Ligii Campionilor dupa 12 ani, in urma victoriei, cu scorul general de 1-0, in fata echipei AS Monaco, in sferturile de finala ale competitiei. Marti,.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2832 seconds )