Libnet.ro
UNICEF

11:30

Lucia Varga, despre acuzatiile de trafic de influenta pe care i le-a adus premierul: Astept o iesire publica a domnului Victor Ponta si sa recunoasca ca a mintit

B1 B1,
Lucia Varga, despre acuzatiile de trafic de influenta pe care i le-a adus premierul: Astept o iesire publica a domnului Victor Ponta si sa recunoasca ca a mintit

Fostul secretar de stat in Ministerul Mediului, Lucia Varga ii cere premierului Victor Ponta o iesire publica in care sa-si ceara scuze pentru acuzatiile pe care i le-a adus, precizand ca nu a facut. continuă pe B1

Lucia Varga, despre acuzatiile de trafic de influenta pe care i le-a adus premierul: Astept o iesire publica a domnului Victor Ponta si sa recunoasca minciuna (VIDEO)

Fostul secretar de stat in Ministerul Mediului, Lucia Varga ii cere premierului Victor Ponta o iesire publica in care sa-si ceara scuze pentru acuzatiile pe care i le-a adus, precizand ca nu a facut.

Klaus Iohannis a primit raspunsul de la SRI privind acuzatiile de trafic de influenta la Codul Silvic, dar nu il da in judecata pe Victor Ponta

Presedintele Klaus Iohannis a precizat joi ca a primit raspunsul de la Serviciul Roman de Informatii, caruia i-a solicitat sa verifice acuzatiile primului ministru privind un presupus trafic de influenta in privinta Codului Silvic, iar acest raspuns a fost negativ, dar nu il va da in judecata pe Victor Ponta.

Alina Gorghiu, despre acuzatiile lui Ponta la adresa Luciei Varga: E ca frunza in vant. Eu l-as fi dat in judecata

Copresedintele PNL Alina Gorghiu a declarat in urma acuzatiilor premierului conform carora deputata Lucia Varga ar fi promovat in Parlament ca Ponta este ca frunza in vant. Eu nu stiu cand face domnul Ponta.

Lucia Varga: Am facut mai multe controale, deoarece am observat ca fenomenul taierilor ilegale de paduri nu este izolat. in Romsilva exista personal corupt care este in cardasie cu hotii (VIDEO)

Fostul ministru al padurilor si apelor, Lucia Varga, a declarat joi seara, ca pe parcursul mandatului sau, a fost in mai multe controale, deoarece a observat ca fenomenul taierilor ilegale de paduri nu este.

Ponta, intrebat daca Lucia Varga este parlamentarul care a promovat interesele Schweighofer: Exact!

Liderul PSD, premierul Victor Ponta, a nominalizat-o pe Lucia Varga, deputat PNL, ca fiind persoana la care s-a referit in special drept cea care a promovat in Parlament interesele Schweighofer pentru Codul Silvic, aratand ca nu intalnirile cu firma sunt anormale, ci sustinerea unor interese private.

Ministrul Mediului considera ca Lucia Varga sustine cu prea multa ardoare argumentele firmei Holzindustrie

Ministrul Mediului, Apelor si Padurilor, Gratiela Gavrilescu, considera ca deputatul Lucia Varga sustine cu prea multa ardoare argumentele sau doleantele firmei Holzindustrie, in timp ce fata de initiativa Consiliului Concurentei de a trimite presedintelui o scrisoare pe tema Codului Silvic are anumite suspiciuni, potrivit Agerpres.

ştiri de la B1

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2113 seconds )